17. Episode- Lady Team Vs Gentleman Team

1.8K 174 42
                                    

İyi okumalar:*

"Ben bu takım ismini çok beğendim yaaa, Sehun-sshi çok zekisin." Dedi Jongin gülümseyerek. Luhan ise kendi kendine homurdanıyordu.

"Ben hiç beğenmedim Lady Takımı ne yaa, bayan mıyız biz?" Dedi Luhan tıslayarak. İşin garip tarafı sert Kris bile ismi beğenmişti. Lady ve Kris. Çok anlamsız iki kelime.

"Luhannie~ takımda sen olduğun için her türlü en iyi isim bu olacaktı," Dedi Sehun. Luhan gözlerini devirdi. Ah, Tanrı onu güzel yaratmışsa suç onun muydu?

"Hadi, hadi iki grupta ayrılsın, ödülü açıklıyorum." Dedi Suho. "Ödülünüz..." Deyip duraksadı. "Evet, ödülünüz..." Deyip tekrar durakladı.

"Hadisene yaa," Dedi Baekhyun sabırsızca.

"Ödülün-"

"Yarrak!" Dedi Kyungsoo. Jongin sevgilisinin tepkisine gülerken diğerleri suspus Kyungsoo'ya bakıyordu. "Bakmasanıza öyle, adam resmen ödülünüz de ödülünüz deyip duruyor, yarrak mı yiyeceğiz?!" Dedi Kyungsoo homurdanarak.

"Tamam, ben açıklıyorum ödülünüz kaybeden takım kazanan takıma öncellikle güzel bir masaj yapma mekânı seçecek, güzel meyvelerden ve yiyeceklerden güzel bir tabak hazırlayacak ve masaj yaptığı kişiye şarkı söyleyecek." Dedi Lay.

"Bu ne biçim ödül anlamadım. İki tarafında hoşuna gider bu ödül, düşünsenize Tao'nun esmer bedenine masaj yapıyorum, laan hadi oynayalım şunu sırf bilerek oyun kaybetcem." Dedi Kris. Tao ise utanarak etrafına bakındı. Luhan ise Kris'e bakıp kaşlarını çattı.

"Hele bir oyun kaybet, saçını başını yolarım Kris, Sehun'a masaj yaptıracağım." Dediğinde sinsice güldü.

"Hiç boşuna ümitlenme geyik suratlım, ellerini hazırla, sevgiline Çin masajı yapacaksın." Dedi Sehun küstahça.

"Yaaa, ben Kyungsoo'ya masaj yapacağım. Luhannie~ ben oyun kaybetsem olur mu? Kyungsoo'mun zaten bu aralar beli ağrıyordu." Dedi Jongin Kyungsoo'ya bakarak. Luhan sinirlendi. Kendi grubunu etrafında toplayıp sessizce konuştu.

"Size diyorum Lady Team artık Gentleman Team ile sevgili değilsiniz, düşmanız. Oyunu biz kazanacağız, düşünsenize sevgililerimiz bize masaj yapıyor, elleriyle bize meyve yediriyorlar ve şarkı söyleyip bizi eğlendiriyorlar, şimdi napıyoruz ne yapıp edip oyunu biz kazanıyoruz, OK?" Dedi Luhan.

"Yoldaşlarım, Lady Team takımı çok güçlü olduğunu unutmayalım lütfen, ve ne yapıp edip oyunu kazanıp, onları kölemiz yapmalıyız." Dedi Sehun bir lider havasında.

"Arkadaşlar, ben ve Lay takımdan çıkıp sunucu ve hakem oluyoruz." Dedi Suho.

Lady Team Vs Gentleman Team
0                               0  

****

Takım isimleri diyorum ve susuyorum.😂😂😂

You're My Last Chance [HunHan] (√)Where stories live. Discover now