-13- The Valentine's Day Special Episode

2.3K 229 48
                                    

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴

Turuncu kıvılcımlar mağarayı aydınlatırken herkes mışıl mışıl uyuyordu.

Luhan ve Sehun ise birbirlerine sarılı bir şekilde büyüdükçe büyüyen ateşe bakıyorlardı. Luhan düşünceliydi. Bir aydır bu ıssız yerdeydiler. Ailesini çok özlemişti. Her ne kadar burada eğlenceli zamanlar geçirse de kendini tedirgin hissediyordu. Ya buradan hiç kurtulamasalar, ya ömürleri boyunca burada mahsur kalsalar!

İyi ki dedi, iyi ki yanımda bu adam iyi ki yalnız değilim, diye düşündü.

Sehun, herkesin uyuduğuna kanaat getirdiğinde Luhan'ın omzunu dürttü. Luhan, başını yasladığı bedenden kaldırıp ateşin aydınlattığı pürüzsüz yüze baktı.

"Kalk, seni bir yere götüreceğim." Dedi Sehun fısıldayarak. Luhan, kafasını sallayıp ona fısıldayan adama anlamaz bakışlar attı. "Kalk hadi!" Deyip Luhan'ı kolundan tutup kaldırdı. Luhan Sehun'un onu çekiştirmesine şaşkınlıkla karşıladı.

Bu mendebur yine ne haltlar karıştırıyor

Mağaradan çıkıp karanlık patikada ilerlediler. Luhan hâlâ nereye gideceklerini bilmiyordu. Uzunca bir tepeye geldiklerinde Sehun aniden Luhan'ı kucağına aldı.

"Hey, ne yapıyorsun!?" Dedi sertçe Luhan.

Sehun kucağındaki adamla dik yamacı tırmandı. Tırmandı, tırmandı, tırmandı.

Son adımını atmasıyla tepeye ulaştılar.

Uçurumun kenarında kucağındaki Luhan ile oturdu. Luhan ise şaşkın şaşkın etrafına bakınıyordu. Uçurumun kenarında ne işleri olabilirdi ki?

Gecenin bu vakti, ıssız ve karanlık bir uçurum kenarında birbirlerini bakıyorlardı. Luhan korkuyordu.

Sehun etrafına ürkek bakışlar atan Luhan'ın çenesini tutup kendine çevirdi. Luhan yavaşça yutkundu.

"Bu dolunaylı, hafif meltem esintisindeki güzel yüzün milyon dolarlık tablo gibi, aşkın en güzel boyasıyla boyanmış, sevginin paha biçilemez hazinesiyle satın alınmış bir tablo gibisin Luhan," Luhan duyduğu romantik sözlerle şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdı.

"Sevgili Yixing'in duvara attığı çeltiklerle günleri biliyorken bugünü unutamazdım," Sehun devam ettikçe Luhan kalbinin güçlü atışlarını durduramıyordu.

"Sevgililer günün kutlu olsun, sevgilim."

Luhan, şaşkınlıkla ona gülümseyen adama baktı.

"Biz ne zaman sevgili olduk?"

Luhan'ın söylemiyle Sehun kıkırdadı. Elini Luhan'ın küt küt atan kalbine dayadı. "Kalbin benim için hızlandığından beri."

Sehun eğilip dudaklarını, karanlıkta beliren pembe dudaklara bastırdı. Alt dudağı esir aldığında Luhan onu öpen adama şaşkınca baktı.

Sehun geri çekildiğinde Luhan vücudunun ısındığını hissetti.

"Senin de, seninde sevgililer günün kutlu olsun, sevgilim."

-

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun ♥-♥

Tüm sap kalan arkadaşlar sizinde sevgi gününüz kutlu olsun.♥♥♥

Sefiyom hepinizi.

ii günler

ii günler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You're My Last Chance [HunHan] (√)Where stories live. Discover now