14. Episode - Chanyeol&Baekhyun

2.3K 189 16
                                    


Chanyeol&Baekhyun

"Pişşt, pişşt Baekhyun kalk." Chanyeol uyuyan güzelini kaldırma çabasındaydı. Maalesef, uyuyan güzel uykusundan kalkmak istemiyordu. Eh, Chanyeol tarzı uyandırma servisi bugünler içindi.

Gülümsedi.

Sabahın en erken saatlerinde Chanyeol Baekhyun kucağına almış, ormanda gizli bir kuytuya doğru ilerliyordu. Baekhyun sıcak kucakta rahatsızca kıpırdanıp, mırıldanıyordu.

Gözlerini kırpıştırarak araladığında buğulu gözlerle etrafına bakındı.

"C-Chanyeol..." deyip onu taşıyan adama baktı.

"Şşş, çok güzel bir şey yapmaya gidiyoruz." dedi Chanyeol burnunu sevdiği adamın burnuna değdirerek. Baekhyun şaşkındı. Rüya olduğunu sanıyordu.

Biraz sonra büyülü bir yere gelmişlerdi.

Baekhyun sabah güneşinin aydınlattığı koya bakarken, Chanyeol kucağındaki meleğe sevimlice baktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Baekhyun sabah güneşinin aydınlattığı koya bakarken, Chanyeol kucağındaki meleğe sevimlice baktı. Yavaşça berrak suya girdiklerinde suyun ılıklığıyla Baekhyun kollarını Chanyeol'un boynuna sıkıca sardı. Chanyeol kucağındaki sevgilisiyle suyun derinliklerinde arınırken, birazdan yapacaklardan zerre utanmıyordu.

Suyun içindeyken Baekhyun'un pantolonunu çıkardı. Baekhyun şaşkınlıkla ve ani çıplaklığıyla kendine gülümseyen adama baktı.

"Baek, sana dokunmak istiyorum, senin sıcak kuytunda yok olmak, sevgi sözcükleriyle süslenmiş inlemerinle, sonsuz olmak istiyorum." Chanyeol romantik sözleriyle Baekhyun'u duygulandırırken, ne düşüneceğini bilmiyordu.

"B-bilmiyorum Chanyeol, beklemeliyiz belki de..."

"Neden, neden Baekhyun? Seni istiyorum."

"Sı-sıkılırsın bir süre sonra, âşık olmazsın bana tekrardan, b-belki bir ümit buradan kurtulduğumuzda, eski yaşantına devam edeceksin, be-beni unutursun." Chanyeol duyduğu can acıtan sözlerle kalakalmıştı. Baekhyun bunları düşünmüş olamazdı.

"N-neden bahsediyorsun Baekhyun?"

Şaşkındı. Küçücük yüreğiyle bu kadar duygu karmaşasında tek kalmıştı.

"Duydun."

"Baekhyun seni şu an o kadar çok istiyorum ki, hiçbir güç seni benden alamaz, bunu o küçük kalbinin derinliklerine yerleştir!" Küçük çocuğun poposunu avuçlarıyla yoğururken, Baekhyun kesik kesik inliyor, suyun hafif dalgalarını titretiyordu.

Chanyeol aniden pembemsi dudaklara yapıştığında Baekhyun şaşkındı. Chanyeol ince dudaklara sevgisiyle tatlı bir işkence çektirirken Baekhyun eli ayağı birbirine dolanmıştı. Chanyeol suyun içindeyken pantolonunu çıkarmış, tek eliyle Baekhyun'un ince belini sarmalarken tek eliyle suda sertleşen penisini ovaladı. Baekhyun'u tek seferde kucağına alıp bacaklarını beline sarmasını sağlamıştı.

"İlkinin orijinal olması, zevkli olacak, ha?" Deyip orta parmağını büzüşmüş pembe deliğin etrafında gezdirdi. Baekhyun kasıldıkça kasılıyor, o parmağın deliğine girmesini istiyordu. Nitekim öyle de olmuştu. Chanyeol parmağı yavaşça deliğe iterken Baekhyun başını geriye atmış, küçük dudakları aralanmıştı.

Baekhyun artık daha fazlasını istiyordu. Bu isteğini Chanyeol'da farketmiş olacak ki ikinci parmağıda beklemeden eklemişti. Makas hareketlerle dar deliğini genişletirken, Baekhyun zevkten dört köşeydi.

"Daha, daha fazla Chanyeol. Parmaklarını istemiyorum, seni istiyorum."

Baekhyun'un ihtiraslı ses tonu, Chanyeol'u çıldırtmaya yetmişti. Chanyeol parmaklarını delikten çıkartıp yerine sert penisini deliğe sabitlemişti.

"İstediğin kadar inleyebilirsin sevgilim, kuşlar, böcekler tüm orman seni aşkla sevdiğime şahit olsunlar." Ardından sert penis sıcak kuytuya doğru ilerlemişti.

Baekhyun ani gelen darbeyle, acıyla inledi. Chanyeol acıdan kıvranan bedeni kucağında hoplatıp, o zevkli noktaya kadar derinlerine ilerletti. Baekhyun o anlatılan zevkli noktadaki zevki hissettiğinde orman ve masmavi deniz inlemesiyle yankıyla cevap vermişti.

"Ahhhgg Cha-Chanyeol ımm..hızlı hızlı!"

Baekhyun isterdi de Chanyeol sevdiğinin istediğini yapmaz mıydı?

Chanyeol hızlandıkça hızlanıyor, Baekhyun ise doyduğu zevke şükür ediyordu.

"Gel, gel sevgilim, benim için gel, aşkla gel."

Baekhyun sevgilisinin ihtiraslı ses tonuyla kasılarak boşalmıştı. Yorgunlukla başını Chanyeol'un omzuna koydu.

Chanyeol birkaç ileri geri hareketten sonra zevkle boşalmış, doğmamış çocuklarını sevgilisinin sıcak kuytusuna göndermişti.

Aşk sarhoşu olmuşlardı. Aşktan yok olmuşlardı.

"Yüzüme bak Baekhyun, aşkına inandığım kadar varsın, ve ben aşkınla yanıyorum."

-

Romantik Chanyeol nasıl? Ehehe, valla çok seksi bana göre jxfgghhhh

Romantik Chanyeol nasıl? Ehehe, valla çok seksi bana göre jxfgghhhh

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You're My Last Chance [HunHan] (√)Where stories live. Discover now