🌏3.3 forgive me

4.2K 331 155
                                    

Medya; Soyou - I Miss You 

Karşımda Min Yoongi'yi görmeyi katiyyen beklemiyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karşımda Min Yoongi'yi görmeyi katiyyen beklemiyordum.

Gerçekten ne soracağımı ya da ne söyleyeceğimi bilmeden öylece dikilmeye devam ediyordum ki,kapıyı açmamı beklerken bile huysuzlanabilecek kadar aksi olduğunu dahi unutmuştum,bunu unutacak kadar uzun süredir görmediğim yüzünü bu saatte karşımda gördüğüm için bayılabilirdim bile,ama kriz anında kendimi kilitlemiş olmalıyım ki gözümü bile kırpamıyordum.Yalnızca bütün bedenimde nabzımın atışını duyabiliyor ve o halde öylece bekliyordum.

Ne yapmam gerekiyordu? Ne söylemem gerekiyordu? Dudaklarımı birbirine öyle sıkı bastırıyordum ki çenemin ağrımasıyla bunu fark ettiğimde gevşetmek için epeyce çabaladım.Kapıma gelen o olduğuna göre söyleyecek bir şeyleri olmalıydı değil mi?

Bakışlarını ayağımın bulunduğu yere sabitlemiş kapıyı açmamı bekliyordu, açtıktan sonra yavaş bir biçimde gözlerini ayak uçlarımdan başıma kadar süzerek çıkardı.Uyuşuk hareketlerini gördükçe karıncalanan bedenimin onun varlığını hissetmeye muhtaç olduğunu en iyi şimdi anlıyordum.Tıpkı bir uyuşturucu bağımlısının uzun bir süre tadına vardığı maddeye kavuştuğu o anki haz gibi.

İçimde başkaldıran bir duyguyla,geçen bu zaman diliminde hissettiğim tüm o nefretin bedenime hücum etmesiyle kendime beynimin içinden fısıldadım.Onu affetmeyeceksin,onu bu eve almayacaksın,bu kadar kolay değil.

Bir an yavaşlayan dünyanın içinde bütün dengemi alt üst eden bir şey oldu.Min Yoongi'nin üzerindeki ceketinin cebinden şakaymış gibi fırlayan küçük bir kafa ve minik iki göz bana bakmaya başladı.

Min Yoongi'nin üzerindeki ceketinin cebinden şakaymış gibi fırlayan küçük bir kafa ve minik iki göz bana bakmaya başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yumuşama Arven.

Hayır.Asla gülümsememelisin.

Ama...

Aman Tanrım! Bu şey gerçek olamayacak kadar şirin.

Blue Morn ☁ mygWhere stories live. Discover now