23.fejezet

782 40 4
                                    

Hála Debrának az egész hétvégét otthon kellet töltenem betegen. Eléggé unalmas volt, viszont Emma legalább hagyott pihenni. James eléggé aggódott értem, természetesen nem mondtam el neki, hogy lettem beteg, nem akartam, hogy bolondnak tartson, amiért az esőben táncolgattam. Eléggé el is gondolkoztatott az, hogy vajon miért hagytam, hogy rávegyen arra Debra. Annak a lánynak lehet, hogy nagyobb a befolyásoló képessége, mint nekem. Az ártatlan fehér hajszálak mögött megbúvó édességfüggő lány, egy árnyalt oldalát próbálta meg elfedni, amire egyre kíváncsibb lettem, de közben rémisztő is volt.

Vasárnap Matt küldött üzenetet. Hétfőn szeretett volna majd találkozni abban a kávézóban, amit már megszokott törzshelyünknek éreztünk. Azt kérte Emmát is hívjam magammal de Debrát ne. Láthatóan nem igazán bízott benne, ami érthető, ha azt nézzük mi történt akkor az esőben.
- Kérlek gyere holnap 4-re a megbeszélt helyre fontos lenne köszi. -Az írás stílusából kissé gyanakvónak tűnt. Viszont bele mentem a találkozóba annak ellenére, hogy Emmát nem szívesen vittem volna, ezért nem is szóltam neki. Gondoltam biztos nem érinti olyan nagy mértékben, mint engem.

Hétfőn már sokkal jobban éreztem magam "szerencsére", ezért a suliba is vissza kellet mennem. Nem tudtam, hogy I.H.-tól, Ms. Kurvától vagy a Kelet Államitól félek jobban. De ha már mennem kellet legalább hoztam a formám. Egy édes hosszított rózsaszín pólót választottam A kedvenc márkámból, amit már ti selejtek is tudjátok, hogy a Chanel. felvettem rá egy fekete övet, amitől ilyen laza ruha hatása lett. Felvettem két fekete cicanadrágot, hogy véletlenül se fázzak meg. A "ruhára" felvettem egy kényelmes, kötött, fekete kardigánt. A hajam ki egyenesítettem és féloldalra fontam. Magassarkúhoz sajnos eléggé pocsolyás volt az út, ezért inkább egy kényelemes de stílusos fekete-rózsaszín edző cipőt vettem fel. Amúgy imádok összeállítani különböző ruhadarabokat, nevezhetjük ezt egy fajta hobbinak. Ahogy befejeztem a sminkelést, és ittam egy adag lattét elindultam abba a szutykos iskolába. Szerencsére Emma az nap reggel korábban elindult a suliba, így nem kellet összefutnom vele és a lihegő röfögő malac hangjára ébrednem.

- A kocsiban egyből jobb kedvem lett, amint meghallottam a kedvenc számom „Margareth Bergertől" A "Thank you very mutchot." Imádom azt a számot, olyan szarkasztikus és bunkó, mint én.

A szokványos nap a szokványos teremben ugyan úgy kezdődött, mint a többi nap... szokványosan. Egészen addig amíg Lisa a második szünetben el nem kezdet beszélgetni velem.
- Hallottam megfáztál, jobban érzed magad?
- Jól vagyok, csak egy kis nátha volt semmi több.
- Hát igen vigyázni kell az esőben ilyen időben!
-Ezt meg, hogy érted? -Néztem rá hirtelen meglepett tekintettel, egy másodpercig azt hittem ő is látott pénteken Debrával az esőben. De ezt a tévképzetemet gyorsan el is törölte amint válaszolt.
- Csak úgy értem, hogy tegnap nagyon esett az eső és könnyen elázhat az ember. Miért mit hittél mire gondolok?
- Nem fontos, a lényeg, hogy már jobban vagyok és visszatértem, szóval te is térj vissza a szerepedhez!
-Nem tudom, hogy ezt, hogy értsem pontosan, de rendben. -Válaszolta tisztán és egyenesen.
Emma pedig, amint abba hagyta a dumát Lisa, elkezdett szintén dumálni. Néha nem értem azt a kettőt, mindig akkor jön rájuk a beszélhetnék, ha épp nem vagyok rá vevő.
- Akkor ma ugye találkozunk a kávézóban Mattel? -Suttogta vidám hangon.
- Te meg arról mégis honnan tudsz?
- Oh hát Matt gondolta, hogy nem fogsz nekem szólni, ezért írt nekem egy külön üzenetet. De nem haragszom rád.
-Nagyban teszek rá, hogy haragszol-e vagy sem te ribanc. A lényeg, hogy nem akarom, hogy gyere.
-Heather I.H. megpróbált megölni, szerintem ugyanannyi közöm van hozzá mint neked. Valamint Matt is eléggé ragaszkodott hozzá, hogy mennyek. Azt mondta ez engem is érinthet.
-Az a hülye Matt, minek mond ilyeneket. Tudod mit nem érdekel gyere ha akarsz, de meg ne halljam a hangod!
-Rendben Heather, nem fogod.
-Most pedig fogd be azt a lepcses szád. Egy kis nyugalomra vágyom. -Ezt követően a telefonnal voltam elfoglalva egészen addig amíg nem jött a hidegzuhany. Azt hiszem a 4.óra lehetett, amikor Ms. Kurva bejött az osztálytermünkbe és egy fontos bejelenteni valót osztott meg velünk.
- Kedves diákok. Mivel a volt osztályfőnötök Mr John Edward helyére eddig még nem találtunk helyettes tanárt, ezért amíg nem találunk egy erre alkalmas személyt, én fogom átvenni az osztályt. -Ahogy befejezte a mondatát majdnem szívrohamot kaptam. Nem akartam, hogy az addiginál is több időt kelljen látnom azt a vén banyát és éreznem azt a büdös parfümjét, ami már jobban beleégett az orrlyukamba, mint a hullaszag. -Heather kérlek tedd el a telefonod!
- És ha nem? -Feleseltem vissza dühös tekintettel.
- Akkor majd én megoldom helyetted.
- Hozzá ne merjen érni, drágább volt, mint az egy éves fizetése.
- Az sem érdekel, ha aranyba mártogatták bele, ha nem teszed el akkor elveszem! -Majd elindult a padomhoz és megpróbálta kiszedni a kezemből. Bár nem hagytam magam, mégis sikerült valahogy megkaparintania és mielőtt visszament volna a tanári asztalhoz még a fülembe súgott egyet. - Köszönd I.H.-nak aki megölte Johnt. - Majd egy önelégült mosollyal visszament az asztalhoz, aminek az egyik fiókjába berakta a telefonom. - Majd óra végén visszakapod. - Vágta még oda hozzám azt mondatot, majd a gépbe temetkezve megszűnt körülötte a külvilág.
-Hülye kurva. -Suttogtam az ablak felé fordítva az arcom.
A rossz hír után kicsit sem voltam nyugodtabb. A hetedig óra utáni szünetben, amikor találkoztam Jamesel, se tudod sokkal jobb kedvem lenni.
- Valami baj van Heather, olyan idegesnek tűnsz.
- Csak az a szutyok Ms. Kurva lett az új ofőm.
- Oh részvétem, tudom milyen idegesítő az a nő. De próbálj most ne rá gondolni, hisz itt vagyok én. - Majd megfogott a derekamnál és magához húzott. James az óriáskerék incidens óta sokkal határozottabb volt, mint előtte bármikor. Amivel nem tagadom nem kicsit betudott indítani. Miután magához húzott, még erősen meg is csókolt a folyosó közepén. A háttérben ujjongó pasi hangokat hallottam. "Ez az. Nyomjad. Csak így tovább tesó", ami eléggé felidegesített.

#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now