17. "Sasha? Wie is Sasha?"

2.2K 105 13
                                    

-derde persoon-

"Hee meiden!" Roept Demy terwijl ze naar Nienke, Zoë en Stella loopt om ze vervolgens een knuffel te geven. "Heey Deems!" Roept Zoë terug. Nienke geeft drie kussen op Demy haar wang en Stella pakt er enthousiast haar mobiel bij. "Selfieee!" Roept ze net voordat ze op het knopje drukt, waarvoor Demy net op tijd kan glimlachen. 

Demy kijkt op de grote klok in de gymzaal en ziet dat het 9:25 uur is. Jason is plotseling verdwenen, net als de dates van Nienke en Stella. Het is vrij merkwaardig want alle drie de jongens zitten in het voetbalteam en net als Demy aan de andere meiden wil vragen of zij weten waar ze zijn, wordt er aan de volumeknop van de muziek een harde draai gegeven. Een groot applaus word gevormd door iedereen die op het feest is en niet veel later komt, onder een regen van confetti en ballonnen, het dansende football team aanrennen. Lachend kijkt Demy naar Jason en zijn vrienden met hun footballkleren aan. Ze hebben van alles met schmink op hun gezicht staan en rennen naar het podium, waar ze een dans uitvoeren. De rest van de mensen klapt mee op de maat van de muziek, wat Demy ook doet. Zodra de muziek stopt springen de jongens van het podium en mengen ze zich weer in het publiek. "En! Hoe deed ik het?!" Roept Jason als hij bij Demy aankomt. "Echt geweldig!" Roept Demy lachend. Jason grijnst en richt zijn blik op het podium. "Nu worden de koning en koningin van het bal gekozen." Deelt hij mee als hij ziet dat Demy geen idee heeft van wat er gaat gebeuren. Na een irritant lange speech van de directeur van de school, pakt hij er toch eindelijk een zilverkleurige envelop bij om vervolgens de namen hardop op te lezen. Jason pakt haar hand en kijkt haar even verwachtingsvol aan. Demy glimlacht naar hem en legt haar hoofd op zijn schouder. "De koning van het bal isss... JASON!" "En de koningin isss... SASHA!" Meteen word de blijdschap van Demy verpulvert. "Sasha? Wie is Sasha?" Vraagt ze met een traan in haar ogen aan Jason. "Nee! Het is niet wat je denkt!" Je kunt de paniek van Jason zijn gezicht aflezen en terwijl de menigte zich juichend naar Jason richt, laat Demy zijn hand uit de hare glijden, waarna ze een paar stappen opzij zet zodat ze in de menigte verdwijnt. "DEMY! Kom terug!" Roept Jason haar na waarna hij zich door de menigte naar het podium laat slepen. Zodra hij op het podium staat glijden zijn ogen de menigte af, op zoek naar Demy. Demy staat achterin, verschuilt achter een paar lange jongens, waaronder Scott, een vriend van Jason. Sasha vindt wel Demy haar blik, en geeft een gemene grijns, waarna ze zich naar Jason draait en hem zonder pardon zoent. In de verte ziet Demy Zoë aan komen rennen, maar verslagen en met tranen in haar ogen rent Demy naar buiten. Naar het park in de buurt van de school.
In het donker,
En helemaal alleen.

A/ N Im snorry voor de cliffhanger, maar hij is het waard. Wacht maar af ;) hopelijk heb je van het deel genoten, ik vond het best wel zielig om te schrijven :3 tot het volgende deel :)

The badboy helped meNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ