Část 105

1.8K 84 14
                                    


Možná se vám tu bude zdát, že se opakuji, ale jsem nesmírně šťastná, za to, že tu se mnou jste.

Včera jsem se koukala na povídky v top 100 Fan fiction, jen tak ze zvědavosti, co nového, bych si mohla i já přečíst a narazila jsem tam, že tato povídka je na 82 místě, chtěla jsem vám za to moc poděkovat.

Ještě dneska jsem se podívala, jestli tam je, abych nemluvila o nesmyslech, ale už jsem ji tam kolem toho místa nenašla, tak mi to bylo trošku líto, ale řekla jsem si, že se nic neděje, a když jsem jela zpátky nahoru, nevěřila jsem svým očím, když jsem jí objevila na 39 místě.

Za to bych vám chtěla moc a moc poděkovat, tam kde jsem, jsem i díky vám a moc si toho vážím, proto bych chtěla dneska poděkovat všem, kteří mi kdy napsali komentář, ale taky přidali hvězdičku.

Možná s tím budu otravná, tak komu by to vadilo, že jsem vás označila, tak si toho prosím nevšímejte a ignorujte to, nechci po vás, aby jste si mysleli, že mi k tomu musíte něco napsat, jen chci dát najevo, že o vás vím, a že vám moc děkuji, je to opravdu jen na vás, protože nechápu ty autorky, které vyhrožují svým čtenářům, že dokud tam nebude tolik hvězdiček a komentářů, kolik si řeknou, tak nepřidají další část, nechápu je, vždyť je to psaní pro radost a ne někoho do něčeho nutit.

Ronnie_Malik

20____Dreamer____12 Dove_Styles Saritka147 ninapajtinkova andulink2 emkakremka    katerinaselin2204 Sisulka kikukulinkaa hazzamiska Perrile172 AnnieHeinz22     BelieberkaViky SisiHas McaDvokov Mrs_Lovers_ Unicorn_Lia SabinaMaTT   NatalieSarkanyova justae nelly1120 domenica222


Moc se vám omlouvám, jak hodně jsem se tady rozepsala a slibuji, že je to naposledy. :D :D :D

Přeji vám, ať si užijete další díl.

Mám vás moc ráda. ♥♥♥

Z pohledu Mii

Ráno mě probudilo bouchání na dveře mého hotelového pokoje.

"Mio spíš? "

Poznala jsem Drewa, jen v delším tričku, jsem vylezla z postele, hodila na sebe župan a šla mu otevřít.

"Ahoj ségra. "

Hned se na mě culil.

"Dobré ráno Drew, potřebuješ něco důležitého? "

Surrogacy - Náhradní mateřství (CZ - H.S.)Where stories live. Discover now