Část 29

2.3K 117 0
                                    

Mia se snažila mi něco říct.

"Neboj se..."

Zašeptal jsem jí do ucha a při cestě k jejím rtům jsem jí políbil na tvář.

"Chci tě, Mio."

Zašeptal jsem do jejích rtů a začal ji znovu vášnivě líbat, teď už se nebránila.

Začala mi rozepínat knoflíčky na košili. Musel jsem se usmát, když viděl, jak se vrhla na moji košili. Vytáhl jsem jí košilku o kousek výš a stiskl jí zadek, Mia mi tiše vzdychala do rtů.

Přesunuli jsem se po místnosti směrem k mé ložnici. Mia se mi konečně dostala k poslednímu knoflíčku, který rozepnula, prsty přejela po mé nahém břiše, až k hrudi a na ramenou mi košili začala stahovat přes moje paže. Stále svírajíc košili v ruce si mě prohlídla, usmála se a košili odhodila na zem.

Bez jakýchkoliv zábran se mi přitiskla rty a začala mě dravě a toužebně líbat. Nahmatal jsem lem její košilky a pak jsem jí jí svlíkl ramínka, Mie košilka hned sklouzla ke kotníkům a mě se tak naskytl pohled na její krásné nahé tělo, zakryté pouze spodním prádlem. Mlsně jsem si ji prohlédl od hlavy až k patě a to nejednou. Mia nervózně zkřížila nohy přes sebe a tváře jí nabíraly červenou barvu, styděla se přede mnou. Přišlo mi to roztomilé, jak přede mnou stydlivě přešlapovala s rudou tváří a sklopeným pohledem k zemi.

"Jsi roztomilá, když se červenáš,"

Pousmál jsem se na ni a přistoupil o krok blíž, Mia si zakryla obličej rukama, abych neviděl její rudou tvář. Vzal jsem její ruce a dal je stranou, aby jí viděl do obličeje.

"Líbíš se mi, tak se přede mnou nestyď."

Zašeptal jsem do jejích rtů a následně jsem se do nich vpil. Postrčil jsem ji blíž k posteli, u které jsme se zastavili. Odlepil jsem se od jejích rtů a jemně jsem do ní strčil a stále jsem měl ruce pod jejími zády, shodil do měkkých peřin mojí postele. Mia se na posteli přesunula, tak aby ležela správným směrem, hlavou na polštářích. Opatrně jsem si lehl na její křehké tělo a začal jsem její tvář obsypávat polibky.

Políbil jsem ji na čelo, nos, obě tváře, na spánky, rty jsem schválně vynechal a pokračoval jsem na její krk. Svými rozklepanými prsty nahmatala můj pásek a snažila se ho rozepnout , když se konečně uvolnil, rozepnula knoflík a zip, kalhoty jen trochu stáhla a nechala je na mě.

Svým jazykem jsem přejel od jejího krku přes jamku mezi prsy až k bříšku, které měla už hezky vyrýsované, tam jsem jí začal dávat polibky.

Mia těžce oddechovala a přivírala oční víčka těsně k sobě při každém mém doteku na jejím horkém těle. Nemohl jsem vydržet tu touhu, která mě k ní táhla, za boky jsem si ji přitáhl blíž k sobě, abych jí mohl sundat podprsenku. Jedním lehkým pohybem jsem zapínání rozepnul, podprsenku stáhl a odhodil kamsi na zem.

Sjel jsem svou rukou po jejím těle až k lemu jejích kalhotek, Mia ale moji ruku zastavila.

"Harry já se bojím."

Surrogacy - Náhradní mateřství (CZ - H.S.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat