Adsız Bölüm 21

126 25 21
                                    


SABAH SEKİZ CİVARI

Gözlerimi açtığımda kendimi yatakta bulmayı filan beklemiyordum zaten öyle de olmamıştı. Yine aynı yerde aynı şekilde uyanmıştım. O daha uyanmamıştı. Dağılmış saçları, şişmiş gözleri, soğuktan morarmaya yüz tutmuş dudakları ve beyaz tişörtünün yakasından belli olan elmacık kemikleri onun mükemmelliğini bir daha kanıtlıyordu sanki. Yavaşça salıncaktan kalktım ve parmak uçlarında yürüyerek içeri geçtim. Yatağımın üzerine fırlatılmış olan siyah bir hırkayla tekrar onun yanına gittim. Üzerine örttüğümde kımıldamaması uyandırmadığımın bir belirtisi olmalıydı. Büyük ve sessiz adımlarla mutfağa geçtim. Kahvaltılıkları çıkarmam ve doğranacakları doğramam bittikten sonra en basit olarak bildiğim omlet hazırlama işi bittiğinde kendimi banyoya atmam gerektiğini fark ettim. Kısa bir duş aldıktan sonra yine pijama türünün bir farklı ürününü giyme kararına vardım. Islak saçlarımı da toplamakla uğraşamadığımdan hızlıca mutfağa geçtim ve öncesinde hazırladığım omlet harcının pişme sırasında dağınık ve şekilsiz saçlarımı basit bir şekilde örmem gerektiğini fark etmem aynı sıralara denk geldi sanırım. Tam arkamı döndüğümde masaya oturmuş ve kahvaltıya başlamış bir öküzü beklemiyordum.

-Paşazademiz rahat mı?

-İyi yani.

Cidden bu kadarını beklemiyordum. Tamam yani konuyu gündeme getirmeyeceğimizi fark etmiştim ama bu kadarını ciddi anlamda düşünmemiştim. Bir şey demeyecektim.

-Hazırlan istersen. Şirkete geçelim.

Bir şey demedim. Omleti bitirdikten sonra kalktım ve

-O zaman sende mutfağı toparla.

Bir şey demesini beklemeden yukarı geçtim. Dolabın önüne geldiğimde ilk defa pantolonlar dışında dikkatimi çeken bir şeyin olduğunu fark ettim. Tam hazırladığımda saate baktığımda yirmi üç dakikamı burada geçirdiği fark ettim ve bu cidden boşaydı. Aşağı indiğimde arabanın anahtarlarını cebine koymuştu. Bende çantamı aldım ve hızlı adımlarla evden ayrıldık.

EDİZ'DEN...

Mutfağı bana toparlatacağını hiç düşünmemiştim ama ciddi olduğu yüz ifadelerinde belliydi zaten. Bugün için bir şeyler planlıyordu ve bu çok netti. Yukarı çıktığında bende yavaş yavaş toparlamaya başlamıştım. Zaten. Aşağı indiği sırada öncekilerden farklı olarak siyah bir elbise giyinmişti. Elbise kalın askılıydı ve boyun kısmında ki beyaz yakası farklılık katıyordu. Saçlarının ön tarafını taç biçiminde örmüştü ve belirgin kirpikleri suratına keskinlik katıyordu. Siyah ipli botları ve boynuna astığı beyaz küçük çantasıyla siyah ve beyazın uyumunu net bir biçimde gösteriyordu. Kendi arabasına yöneldiği sırada bir şey demedim.

Şirkete girdiğimizde beni beklemedi ve hızlı adımlarla dün gece belirlediği toplantı için salona geçtiğini fark etmem fazla zamanımı almadı.

-Lafı uzatmayacağım. Yeni işimiz BENİM FİLMİM!

Kimse bunu beklemiyordu. Annesiyle birlikte yazdığı senaryoydu bu. Magazin gündemlerinin beklediği ve şirketlerin çekimini yapmak istediği o büyülü senaryo!

gökyüzünde ki yıldızlarWhere stories live. Discover now