Κεφάλαιο 30

3.2K 318 338
                                    

Αυτή τη στιγμή κατευθύνομαι στον δρόμο για το σπίτι μου. Μόλις τελείωσα το φροντιστήριο, τι καλύτερο από το να έχεις φροντιστήριο το Σάββατο; Το κεφάλι μου πονάει, χρειάζομαι οπωσδήποτε έναν υπνάκο. Ελπίζω να έχω χρόνο για να κοιμηθώ, αφού σε περίπου 3 ώρες θα πάμε σινεμα με τον Αχιλλέα. Θα δούμε την ταινία που ήθελα να δω εδώ και καιρό, το "me before you". Είναι καινούρια και έχω ακούσει καλές κριτικές. Είναι και το είδος ταινίας που μ'αρέσει, ρομαντική.

Κάτι που μισεί ο Αχιλλέας.

Ωραία θα περάσουμε.. Ελπίζω μόνο να μην μου σπάσει τα νεύρα γιατί θέλω όντως να δω την ταινία. Τι τραβάω και εγώ..

"Στέλλα περίμενε" ακούω μια γνώριμη φωνή και γυρνάω το κεφάλι μου για να αντικρίσω τον.. Νίκο; Τι κάνει ο Νίκος εδω; Με ακολουθεί;

"Νίκο;" ξαφνιαζομαι καθώς εκείνος σταματάει μπροστά μου λαχανιασμένος. Έτρεχε;

"Τόση ώρα σε φωνάζω, δεν ακούς;" λέει μέσα από τις ανάσες του κρατώντας τα γόνατά του με τις παλάμες του.

"Αλήθεια; Δεν άκουγα τίποτα, μάλλον ήμουν αφηρημένη" λέω γελώντας και φτιάχνω καλύτερα την ζακέτα πάνω μου.

"Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι από το φροντιστήριο αλλά έφυγες κατευθείαν και δεν σε πρόλαβα" βρίσκει την ανάσα του επιτέλους και στέκεται κανονικά. Είχα καταλάβει ότι ηθελε να μου πει κάτι, στο μάθημα με κοιτούσε συνέχεια. Μετά το ξέχασα εντελώς, πονούσε το κεφάλι μου και απλά ήθελα να φύγω.

"Είμαι όλη αυτιά τότε" σταυρωνω τα χέρια μου στο στέρνο μου, παρατηρώντας το ιδρωμένο πρόσωπο του.

"Πώς να στο πω.." λέει δειλά κοιτάζοντας το πάτωμα.

"Με το στόμα" τον κοροϊδεύω και εκείνος γελάει. "Έλα ρε μην ντρέπεσαι, μπορείς να μου λες τα πάντα" συμπληρώνω μετά από 2 λεπτά αμηχανης σιωπής, αφού το στόμα του δεν έβγαζε λέξη.

"Ας υποθέσουμε ότι μου αρέσει κάποια που την ξέρεις.." λέει και εγώ ξαφνιαζομαι. Αρέσει κάποια στον Νίκο; Στον γνωστό Νίκο; Που είχε τοσες κοπέλες μόνο για να περναει καλά;

"Την ξέρω;" ρωταω και εκείνος γνέφει όσο προσπαθώ να σκεφτώ για ποια μου μιλάει.

"Και πολύ καλά μάλιστα" συμπληρώνει, με κοιτάζει με ένα πονηρό βλέμμα, που μόνο από αυτό μπορώ να υποθέσω ποια του αρέσει. Μην μου πείτε ότι..

"Η Αλεξία;;" φωνάζω ενθουσιασμένη όταν εκείνος συμφωνεί με ένα τεράστιο χαμόγελο. Δεν το πιστεύω, ο Νίκος, που αρέσει στην Αλεξία εδώ και τόσα χρόνια, του αρέσει και εκείνου. Όταν της το πω δεν θα το πιστεύει..

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Feb 22, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Και μετά ήρθες εσύ.Τόσο απλά.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα