Mi minden történhet egy bulin??

4K 167 10
                                    

Atyaég! Én és Cameron  egy buliban  ahol sok mennyiségű  pia található?? Na ebből  baj lesz már a zsigereimben  érzem....

Chelsie's  pov 
A hét többi része rohamosan  gyorsan  telt. Na és persze dög  unalmasan. Reggel felkeltem, elmentem  suliba, halálra  untam magam, hazajöttem, aludtam. Szóval csak a szokásos.Mielőtt  bárki  megkérdezi, Cammel  nem békültünk  ki sőt  amikor  csak tudtuk  szekáltuk  egymást.Komolyan annyit veszekedtünk  és olyan hangosan, hogy volt olyan amikor már a tanár  ültetett el minket  egymás  mellől. Őszintén...rosszul  esett, hogy így ért véget  a"barátságunk" viszont ugyanakkor  örülök  neki, hogy ez még az előtt történt mielőtt  komolyabb  érzelmeim  alakultak  volna ki iránta. Vagy mielőtt még fel tudom  dolgozni, ezeknek  az érzelmeknek a végét. Az ugyanaz  nem??...

Eljött  a péntek  délután  és én pedig Bridget-tel  az oldalamon  baktatok  hazafele. Tőlünk  megyünk  mind a ketten, mivel ő messzebb  lakik  és nem lenne értelme  hazamennie  aztán meg vissza, így pedig legalább együtt  készülünk  el.

Egy halvány  barack  színű, jól  dekoltázsolt,testhez  álló  ruhát  vettem  fel, fekete magassarkúval. A hajam lágy hullámokban  omlott  a vállamra, a szememimet  pedig  egy kis füstös  smink  tette  feltűnővé. Lehet soknak  hangzik  de nem volt annyira  durva, ráadásul...meg akartam  mutatni  Cameronnak, hogy mit vesztett!! Mióta megpofoztam csak vérszemet  kapott  és egész nap azzal a ribancal  enyelgett, általában jól látható  helyen, hogy még véletlenül se kerülje  el a figyelmem. Ilyenkor én csak elfordultam, de mikor már úgy éreztem  szükségem  van egy jó szoros  ölelésre  bementem  a végzősökhöz, ugyanis  oda jár az egyik legjobb  fiú barátom  Richard,és percekig  szorítottam ki belőle  a szuszt.

-Hé! Chelsie  figyelsz?-csettintgetett  az arcom előtt  Bridget.
-Mi...? Ja persze, bocsi
-Akkor?? Szerinted  így jó lesz?- mutatott  végig  magán. Egy fekete szoknya  volt rajta ami szépen  kiemelte a gyönyörű indiáni  kreol (😂😇)bőrét. Ehhez  felvett  egy márvány  mintás  felsőt, amit  beletűrt  a szoknyába  és természetesen  az elmaradhatatlan  Converse. Fekete haját kivasalta és nem is viselt  túl sok sminket. Bridget  olyan lány aki tényleg  természetesen gyönyörű, de ő a világért  sem mondaná  ezt magáról, sőt az önbizalma  a béka segge  alatt  van.
-Jól nézel ki-vigyorogtam  rá. Mellette  lehet túlöltözöttnek  mondanátok, de ez nem így van. Mindenki  így megy, ritka  az aki nem öltözik  ki.
-Na akkor  indulhatunk??
Még utoljára  belenéztem  a tükörbe  és választoltam 
-Persze. Kezdődjön  az este.

Egy kissé  hosszabb  séta  után  odaértünk  a megadott  címhez. Huuuh  ember ez a ház hatalmas!! Mintha  egy magazin  címlapjából  szedték  volna ki! A zenét  már messziről  lehetett  hallani de mivel ez egy normális  buli, nem volt az a tömegnyomor. Becsengettünk  és egy magas, szálkás kurva jóképű fiú  nyitott  ajtót. Barna  haja kuszán állt, borosta takarta  az arcát kék  szemeivel pedig minket  fürkészett, majd ahogy észrevette  Bridget-et  vigyorogva  nekidőlt  az ajtófélfának  miközben  nem sajnálta  az időt, hogy alaposan  végigmérje. Ezt a barátnőm  felfújt arccal  és igazán  dühös  tekintettel  viszonozta, majd se szó se beszéd  megragadta  a karom  és el indult visszafele 
-Bocsi  azt hiszem rossz helyre  jöttünk
-Ó nem nem-rázta  a fejét  a srác  és könnyedén  visszahúzott  az ajtóba, majd  nyújtotta nekem  a kezét, hogy bemutatkozzon.
-Ryan  vagyok. Ryan Ackerley és nálam lesz a buli.

Beléptünk a hatalmas, modern stílusban  berendezett házba, miközben  megrögzültem  kezdtem  keresni  valamit...Na jó inkább valakit, és csakhamar  meg is találtam  akit kerestem. Cameron ott állt,lazán egy szürke  kanapénak  támaszkodva, miközben nem kevés  lány  illegette  magát neki. A látványtól  felfordult  a gyomrom, és mivel amúgy is buliba  jöttünk  úgy döntöttem: erre bizony  inni  kell!! Elvettem  egy picit  erősebb italt  az asztalról, és egyhúzásra  leöntöttem  a torkomon. A maró  érzésre  átjárta  a borzongás  a testemet, de nem a kellemes  fajtából. Amúgy sem  bírom  az alkoholt, úgyhogy  sajnos  ez a kicsi is a fejembe  szállt, és ez adott bátorságot ,hogy odasétáljak Cameronhoz. Kecsesen  lépkedve  szeltem  át a köztünk  levő  távolságot, nem kevès fiútekintettel  kísérve.
-Oh, szia Cameron!
-Chelsie?!-nézett rajtam végig tányérméretűre nőtt szemekkel.Nyelt egy hatalmasat  mire nekem egy önelégült  vigyor szökött  a képemre, de hamar  rendeztem  a vonásaimat  ès ártatlanul  mosolyogva fúrtam  tekintetem  az övébe.De természetesen megzavarták a "csodás" pillanatunkat.

Egy ágyban a padtársammal! Cameron Dallas ff.Where stories live. Discover now