Már megint te?!

3.8K 154 23
                                    

FONTOS!El szeretném mondani, hogy ezt a részt mèg sokáig nem írtam volna meg ha nincs ErikaSinkler és BKITTYT akik írtak egy kommentet, hogy folytassan ès ezzel erőt ès inspirációt adtak erre. Ezért megkérlek,hogy nyugodtan írjatok ha nem teszek ki sokáig részt vagy csak úgy is mert ezzel komolyan előresegítenétek a story írásàt köhönööm!!😉😉😉

Jó olvását Unikorniskáim😍😍

Másnap megint az ébresztőmre keltem, de Cam már nem volt mellettem. Biztos hazament, mert azért el kell készüljön a sulira... viszont nagyon fura álmom volt.

Cameron volt benne, és éppen megpuszilta a homlokomat, majd azt suttogta, hogy "aranyosan alszol Hercegnő" elmosolyodott és elment.

Utána sötét lett és előbukkant...ő. Ugyanúgy nézett ki mint 1 éve, mikor utoljára láttam. Egyre közelebb lépett hozzám, de aztán elhaladt mellettem és....Cameronhoz ment.

Elvigyorodott,előhúzott egy kést és már emelte, hogy megszúrja Camet de aztàn megszólalt az ébresztőm és az álmomat elfújta a szél. Borzalmas volt. Tény,hogy rengetegszer volt már rém álmom és a múlt éjjel különösen jól aludtam, de aztán az ő felbukkanásával együtt ez mind eltűnt.

Őszintèn...fura volt, hogy nem volt itt Cam. Nem lehet, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire hozzászoktam volna, hogy mellettem van, vagy igen?

Ki mentem a konyhába ahol már ott volt anyukám és a kajánkat csinálta. Odaléptem hozzá és megpusziltam
-Jó reggelt, sanyu!-Igen így szólítom már több éve. Fura de szerintem aranyos is.
-Hogy hívják?-fordult felém mosolyogva én pedig tudtam nagyon jól, hogy kire gondol...de mégis honnan a halálból jött rá??!
- Ha azt mondom nem tudom kiről beszélsz megúszom a választ?
- Nem.-közölte a várható feleletet.
-Hajjj-sóhajtottam gondterhelten- jó. Cameron a neve, ő az új osztálytársunk és nem. Nincs semmi köztünk.
-Még.-vigyorgott az én kedves édesanyám. Amúgy anyukám nagyon fiatalos ès jó fej is ameddig nem húzzuk ki nála a gyufát. Na azután mindenki megszívta aki a közelébe megy.
-Honnan jöttél rá?-kèrdeztem lesütött szemekkel.
-Óh kérlek nem vagyok hülye! Hamarabb hazajöttél a suliból, az erkélyajtón másztál be aztán beosontál a szobádba ès be zártad az ajtaját. Te soha nem zárod az ajtód-mosolygott önelégülten- ja, meg az is megkönnyíti a dolgot, hogy nem vacsoráztál velünk, hanem fölpakoltál annyi kaját ami még egy hadseregnek is elég lenne majd bevitted a szobádba. Megjegyzem jó lenne kihozni a tányérokat onnan mert te mosogatsz délután.
-Rendben azt hiszem ezt megérdemlem.
-Kicsim mikor hazajösz elmondasz mindent de most öltözz, mert eltrécseltük az időd.

Na ezek után felöltöztem. Vagyis neki fogtam felöltözni. Komolyan rég nem vesződtem ennyit egy ruhaválasztással! De aztán megtaláltam. Felvettem egy fekete harisnyát ugyanilyen színű rakott szoknyával amibe beletűrtem egy szürke rövid újjut és felvettem egy sötétkék bakancsot. Ritkán mondok ilyet magamra de tetszett.

Ez után sietnem kellett , hogy ne késsek el de szerintem megérte. Még utoljára megnéztem magam a tükörben és késznek nyilvánítottam magam.
-Nahát. Ebben a ruhában tuti imponálni fogsz Cameronnak.-nèzett ki anyu a konyhából.
-Anyuuuu!!! Nem miatta vettem fel! Csak úgy.....ünneplem az új tanévet.
Sanyu egy ilyen "te teljesen hülyének nézel?" fejjel nèzett vissza rám de èn csak ki léptem az ajtón.

Ma nem Nerli-vel mentem mert ő ùgy döntött el lógja a mai napot. (Hát nincs vita mi márcsak ilyen lógosok vagyunk)Amúgy már meg se lepődtem van, hogy féléveket lóg el és csak a vizsgákra jön be aztán meg szerez igazolást.

Alig vártam, hogy végre oda érjek és találkozzak Cammel. Mivan??!! Neeem ezt nem mondtam ki dehogy. Na jóóó inkább hagyjuk.

Mikor beértem a kapun mosolyogva indultam meg az osztályom felé, hogy letegyem a táskámat és kitárgyaljam a többiekkel a történteket, azonban megakadt a szemem valamin. Semmi nagy csak egy csókolozó pár. Ami számomra igazán dühítő volt, az, hogy éppen Cameron kibaszott Dallas dugta le a nyelvét a kiscsaj torkán. Na a filmekben ilyenkor elfutnak sìrva vagy valami viszont én nem voltam együtt Cameronnal úgyhogy az egész csak dühített. Rohadtul dühített. Őszintén sértette az önérzetem, hogy tegnap még az én ágyamban aludt most meg...MI A FRANC???!!!!PONT EZZEL A KURVÁVAL??!!

Teljesen lesokkolva néztem a kiscsajt aki nem más volt mint Taylor Williams. Igazából a mi történetünk egyszerű.

Már jó pár éve törtènt, hogy neki volt egy barátja. Victor-nak hívták ès az a tipikus fiú volt aki mindenkinél bepróbálkozik s aztán ahogy hozza a szerencse úgy jön. Amúgy a srác nem volt jóképű még egy kicsit sem csakhogy kockás volt a hasa. Nos...Ebben az időben szakítottam egy akkori barátommal ès csak azért ,hogy féltékennyé tegyem összejöttem Victorral. Tudom gyerekes húzás de akkor még gyerek voltam. Na szóval ezzel nem is lett volna semmi baj csakhogy a srác miattam szakított Taylor-al akivel már több hónapja együtt voltak...mondanom sem kell azóta utál a kiscsaj. Rengetegszer keresztbe tett már nekem és többször ültünk már az igazgatóiban mint azt a 2 kezemen nem tudnám számolni. Ja ès az sem mellékes, hogy ő volt az akivel Kevin összefeküdt mikor rajta kaptam őket.

A nagy bámulásomra Dallas felkapta a fejét és felém nézett.
-El mész te a picsába-tátogtam el neki azzal sarkon fordulva bementem az osztályunkba.

Mikor beértem a többiek látván az arcom egyből nekem estek, hogy mi történt. Nem azért mondom mert tényleg kedves, hogy érdeklődnek de abban a pillanatban olyan dühös voltam, hogy csak bámultam ki a fejemből karba tett kézzel. Soha ezt soha nem fogom megbocsájtani neki!!

Bridget pov warning!! Csúnya beszéd!!

Na jó nekem elegem van! Chelsie órák óta csak bámul maga elé és nem szól egy kib@szott szót sem!! Egészen biztos vagyok benne, hogy Cameronnak a keze van a dologban sajnos pedig èn annyira szurkoltam nekik... Na jó én utána járok a dolgoknak!

A folyosóra kirontva neki fogtam megkeresni Dallast de sehol sem láttam. Ekkor már nagyon fel volt menve bennem a pumpa úgyhogy a megèrzéseimet követve mentem ki az udvarra (néhány embernek nekimenve)

-Cameron idióta Dallas!!!! Mégis mi a francot csináltál Chelsie-vel, hm??!-estem neki a colosnak aki csak unottan rám emelte a tekintetét a barátai közül.
-Én mit csináltam vele? Ja persze te is benne voltál ès még most is folytatjátok mi?-kérdezte hűvösen
-Miről beszélsz??
- Arról ember, hogy tudjátok kiből csináljatok hülyét! Most jut eszembe gratulálj Chelsie-nek a nevemben nagyon jól színészkedik.
-Mivan??? Mostmár aztán elegem van! Mondd el mi a francról beszélsz ne baszd tovább az idegeimet!!-kiáltottam rá idegesen
-Tudod-röhögte el magát gúnyosan-szólhatott volna esetleg, hogy pasija van mielőtt megcsókol, csak úgy mondom.

Egy ágyban a padtársammal! Cameron Dallas ff.Where stories live. Discover now