27.fejezet

1K 72 14
                                    

~Andy~

-Rendben srácok,tartsunk egy kis szünetet!-javasoltam kifulladva. Végig pillantottam a társaságunkon,s immáron sokadjára konstatáltam mosolyogva a zene és csapatmunka jótékony erejét. Jinxx egy röpke pillanatra levedlette az állandóan komoly,cseppet már-már életunt arcát,s gyermeki örömmel simított egy utolsót gitárja húrjain. CC és Ash,akik a próba előtt még szinte egymás haját tépték valami béna videojáték miatt,immáron békésen adogattak egymás között egy két literes ásványvizet. Kimi pedig épp a telefonjával vigyorogva rögzített minden momentumot.

-Köszönjetek Jake-nek!-fókuszált a srácokra. CC biccentett,Jinxx elmormolt egy "Helo"-t,Ash pedig bájosan integetett középső ujjával...

-Andy merre van,Kimi?

-Csak nem hiányolsz?-címeztem Jake-nek,és öleltem át hátulról a barátnőmet,aki mögött eddig ólálkodtam,s nyomtam egy puszit kipirult arcára. Kim újból elülső kamerára váltott,hogy Jaket is elérje a megvilágosodás.

-De,nagyon.-forgatta a szemét.-Hogy álltok? Minden patent?

-Ja,rendben vagyunk. Kimó igazán kitesz magáért.-csúsztattam le a kezem az imént említett derekára és vontam közelebb magamhoz.-Te hogy vagy? Javult már valamit az állapotod?

-Alakulgat.-húzta a száját.-Valószínű a jövőhéten saját felelősségre haza is mehetek. A jobb térdkalácsomon szerencsére csak kisebb-nagyobb lila foltok keletkeztek,szóval arra a lábamra gond nélkül,kisebb fájdalommal,de simán ráállhatnék. Viszont a bal lábam tropára ment,így egy ideig mankóval leszek kénytelen közlekedni.

-Sajnálom Pajti.

-Hát én mennyire.-nevetett fel keserűen.-Na,nekem mennem kell,percek kérdése és itt lesz az orvos a röntgen eredményekkel. Holnap pedig műtő.-sápadt el egy hangyányit. Látszott rajta a mímelt lelkesedés ellenére,hogy nagyon is viszolyog a helyzettől. Őszintén,ki örülne annak,ha órákon át altatásban lenne amíg az orvosok a térdkalácsával puzzle-öznek?-Szorítsatok!

-Kitartást Jake! Minden rendben lesz.-biztatta Kimi mosolyogva én pedig bőszen bólogattam.

-Köszi skacok. Majd jelentkezem!-búcsúzott,és kijelentkezett.

-Úgy sajnálom szegényt.-motyogta Kim.-Ráadásul akkora szemétnek érzem magam,hogy én megyek helyette arra a koncertre,amire annyira készült.

-Hé.-fordítottam magammal szembe,s fogtam két kezem közé gyönyörű arcát.-Ezt most hagyd abba.

-Mit?

-Ezt az önostorozást. Itt te nem tehetsz semmiről,érted? Mellesleg,Jake javasolt téged. Azt akarta hogy te menj helyette.

-De...

-Semmi de.-vágtam közbe.-Utálok veled veszekedni,ennek pedig csak az lenne a vége. Úgyhogy hallgass!-közöltem határozottan,s kihasználva meglepettségét,durván,szenvedélyesen megcsókoltam.

-Már megint itt eszik egymást az orrunk előtt.-jegyezte meg epésen Ash.

-Le ne nyeld!-szállt be CC is.

-Szingli seggfejek koszorúja.-morogtam két csók között,mire Kimóból jóízű kacaj szakadt fel.

-Mi volt ez az előbb?-kérdezte,miután eléggé kinevette magát.

I Am BulletproofWhere stories live. Discover now