18.fejezet

1.3K 74 6
                                    

~Andy~

Puha ujjak cirógatását éreztem magamon,szinte láttam a csukott szemhéjaim mögül Kim-et amint a nyakamon lévő tollpihét rajzolja körbe. Halvány mosoly kíséretében nyitottam ki és emeltem rá kékségeim. Gyönyörű volt. Barna haja kócosan lógott barnászöld szemeibe amik fáradtan csillogtak,nem hiába. Az éjszaka folyamán rémálmoktól gyötrődve forgolódott és nyöszörgött. Nem tudom mi/ki váltja ki ezt belőle,de annyira szeretnék rajta segíteni,hogy az szinte már fizikailag fáj.

-Jó reggelt.-suttogta.

-Jó reggelt.-súgtam vissza,s közelebb húztam magamhoz,nehogy eszébe jusson itt hagyni.

-Jó reggelt Tubicáim!-szólt közbe a szomszédos ágyról CC. Bassza meg.

-Te mindenhol ott vagy?-ültem fel dühösen,rá bámulva.

-Bocs már!-tette fel kezeit megadó stílusban.-Nemrég jöttem vissza Ashleyéktől,de nem volt szívem felkelteni titeket. Csak szólni akartam,hogy kész a kocsi. Indulhatunk.

-Ilyen hamar?

-Hamar?! Már 11 óra van...-röhögött.

-Komolyan?-hűlt el Kim,s kikászálódott az ágyból. CC a szeme sarkából végigmérte amit én gyilkos pillantással díjaztam,majd válaszolt.

-Komolyan.

-Hogy az a...-kapkodott,s hóna alá csapta cuccait.-Fel kell hívnom Oscart.-vágta be maga mögött az ajtót. Értetlenül szuggeráltam az ajtót,utolsó szavain rágódva. Ki a faszom az az Oscar?! Kedvem támadt leütni...

-Nyugi Rómeó,visszatér még a Júliád. Öltözz fel és húzzunk a rákba!

-Nem a Júliám.-morogtam az orrom alatt. Nagyon úgy tűnik valami Oscarral már együtt van. Pfh,milyen név az egyáltalán,hogy Oscar? Nevetséges. Vagy én lennék az,amiért épp ezen agyalok,ahelyett,hogy rendbe szedném magam?

-Aha,persze. Láttam ahogy egymást öleltétek álmotokban.-vigyorgott,mire egyre csak feljebb ment bennem egy bizonyos pumpa. Felidegesített az előállt helyzet. Megcsókoltam,Ő vissza csókolt,este pedig hozzám bújt. Erre most bejelenti,hogy valami Oscart hívogat. Annyira utálom,hogy ilyen kiszámíthatatlan. Úgy érzem sosem fogok rá jönni mit forgat a fejében...

-Higgy amit akarsz.-köptem oda CC-nek,s elvonultam a fürdőbe. Egy gyors zuhany és hajmosás után villám sebességgel kapkodtam fel a ruháim,majd ujjammal végig szántottam az enyhén nedves hajam. Általában hosszú perceken át kínzom fekete tincseim,amíg úgy nem állnak ahogy akarom,de most nem különösebben zavart kuszasága.

A többiek már a hotel előcsarnokában várakoztak Jinxx kivételével.

-Jinxx?-kezdtem köszönés nélkül.

-Kiment a parkolóba a kocsiért. Azt mondta várjunk be,majd menjünk a bejárathoz. Oda áll.

Bólintottam,hogy tudomásul vettem,majd a csordaként meginduló barátaim nyomába szegődtem. CC előttem battyogott,közvetlenül Kim mellett.

-Sikerült mindent elintézni azzal az Oscar gyerekkel?-kérdezte olyan hangosan,hogy halljam. A nemlétező bajszom alatt elmosolyodtam a kedves gesztusra,s nyugtáztam,hogy ismer mint a rossz pénzt. Kíváncsian vártam a választ.

-Aha. Bevette,hogy a hétvége folyamán szörnyen megfáztam,s ezért csak holnap tudom bevinni az Evanescence interjút.

-Szóval a főnököd a hapsi?

Bólogatott.

-Hogy néz ki? Helyes?-ezzel lehet kicsit túl lőtt a célon,de értékeltem,hogy miattam teszi.

I Am BulletproofWhere stories live. Discover now