19.fejezet

1.3K 75 8
                                    

~Kim~

-Nem Lisa,nem leszek hercegnő,még akkor sem,ha kirúzsozol.-magyarázta Andy türelmesen a kislánynak,aki csillogó szemekkel hallgatta,velem egyetemben. Ez a srác egy csoda. És alig hiszem el,hogy most már hivatalosan is a barátnője vagyok... Viszont azt be kell vallanom,hogy az agyam egyik apró szegletében felmerült,hogy nemet kellett volna neki mondanom,hisz ha rájön mekkora "selejt" vagyok,csak még jobban fog fájni a visszautasítása,de végül nem tettem. Egyszer élek ebben a kibaszott életben,s azt az egyetlen egyet nem akarom végig félelemben és magányban leélni egy rohadék miatt,aki megkeserítette az életem. Önző leszek és boldog,alakuljon bárhogy is,értékelni fogom kapcsolatunk minden percét.

-De-de,higgy nekem Andy bácsi!-állította magabiztosan az apróság és határozottan közelített barátom ajkaihoz az áfonyás illatú lila rúzzsal.-Olyan cép leszel!

-Segíts!-hátrált ülő helyzetben,ijedten.

-Miért? Én olyan kíváncsi lennék rá,hogy állna!-biggyesztettem le az ajkaim.

-Kéjlek Andy bácsi!-nézte esdeklően a kislány.

-Nem.

-Naaa. Pedig én úúúgy szeretem a lilát. Biztos jól állna.-nyavajogtam csábos pillarebegtetések közben amit  Lisa is megpróbált,több-kevesebb sikerrel.

-Tuti jól állna!-biztatta.

Egy hangos sóhajtás és egy morcos monológ után sötét lovagom megadta magát,s hagyta,hadd élje ki a kreativitását a kis törpe. Szemeit behunyva várta mi lesz a sorsa. Ahhoz képest,hogy még csak 2,mint kiderült majdnem 3 éves Lisa,elég jól bánt a piperével,ami pillanatok alatt vastag csíkban ékeskedett Andy ajkain...és persze néhol az állán is,de az mellékes.

-Kész vagy.-mondta és kimászott az öléből,ahol eddig ült.

-Nahát Lisa,ez nagyon jól néz ki!-dicsértem meg,de ő csak csalódottan vizsgálgatta a bosszankodó feketébe burkolózott égimeszelőt.

-Most kéne átváltoznia. Lila,csillogós ruhába,balett cipőbe és kojonának is kéne lennie a fején. Akárcsak egy hejcegnőknek.-magyarázta.

-Isten mentsen attól a borzalomtól!-rázkódott meg a lila szájú Andy.

-De a jeklámban így volt! Láttam a TV-ben...-szomorkodott.

-Figyelj Picúr,szerintem ez csak kislányoknál működik.-hajolt le hozzá,majd komisz mosollyal odasúgta:-Próbáld ki Jake bácsin és Jinxx bácsin.

-Ők kislányok?-ráncolta a homlokát.

-Persze.-állította hatalmas hévvel bólogatva.-Ezért van olyan szép hosszú hajuk! Szerintem a nappaliban hercegnősködnek éppen...

Lisának több sem kellett,apró lábait szaporán szedve el is tűnt. Lassan Andyre néztem aki hitetlenkedve,zsörtölődve bámult.

-Szóval "Úúúgy szereted a lilát"?-hajolt az arcomba,miközben engem utánozott affektálva. Közelsége baljós volt,de mindennél jobban vonzott.

-Én nem is így beszélek!

-De.

-De nem!

-De.-kötötte az ebet a karóhoz,és hogy nyomatékot adjon mondanivalójának,ajkait durván az enyémekre nyomta. Csókra számítottam,de ő csak összedörzsölte őket a sajátjával,ezzel sikeresen rám is kenve a "csoda rúzs"-ból. Elhúzódott,majd kihívóan nézett rám. Felocsúdtam a döbbenetből,s a kanapéról felkapott díszpárnával izomból lepofoztam.

-Te utolsó gazember!-háborodtam fel,továbbra is püfölve őt.-Te világi segg!-üldöztem körbe a szobán fenyegetően lóbálva a párnácskámat.-Hogy vagy képes hátba támadni,azokkal a gyönyörű szemeiddel elbűvölni?!

I Am BulletproofWhere stories live. Discover now