3. Pillow battle

972 48 21
                                    

Do večera jsme si povídali, koukali na televizi, potom jsme hráli hry, třeba Aktivity a Twister. Hrozně jsme se u toho smáli. Já jednou spadla na Louise. Hrozně jsme se tomu smáli, ale potom jsem se trošku nad ním nadzvedla a dívali jsme se sobě do očí. Po chvíli jsem se omluvila a rychle se zvedla. Louis se mi každou chvílí líbil víc a víc... Měla jsem hroznou chuť ho políbit. Bylo to, jako bych ho znala třeba... 4 měsíce, nebo tak. Prostě jsem o něm věděla skoro všechno a to mi nic neřekl. Jen jsme si byli podobní. Ale to, že budu spát s ním v pokoji, podle všeho i v posteli... Na to jsem reagovat neuměla. Nevadilo mi to, ale to jsem na sobě nemohla nechat znát. Už jenom kvůli Louisovi. Nelíbím se mu, určitě ne. A nechá mě tam ze slušnosti, jsem si jistá.  

-------------------------------------------------------------

"Tak já už půjdu spát," řekl Zayn: "a ty kotě můžeš se mnou," mrkl na mě. Já se zašklebila a všichni se zasmáli. Až na Louiho a Harryho. Zadivila jsem se, ale nechala to být. 

"Běž prosimtě už," řekla jsem, teď už bez úsměvu.  

Zayn odešel. Oddechla jsem si. Byl to hnusák. Sice hezkej, ale úchyl. 

Nikdo nic neříkal, jen jsme se tiše dívali na televizi. Teda... Měli zapnutou televizi a byli na mobilu. Všichni. Nudila jsem se, jelikož to nebylo nic zajímavého jako fotbal. Takže jsem taky popadla mobil s tím, že jsem zapomněla kámošovi, Willimu odepsat. 

football_lover: Asi začnu žárlit, nech toho:( A nejsi divná:*

smiley_girl: Nežárli, stejně o mě nemá zájem... 

football_lover: Že seš si tím tak jistá?

smiley_girl: Říkala jsem ti, že jsem kluka neměla od patnácti let. Nemám s nima zkušenost, nejsem nijak hezká, ani zajímavá... Proč by o mě měl mít zájem?

football_lover: Nevím jak vypadáš, ale jsi nejlepší holka co znám. A i když žárlím, musím říct, že kdyby do toho s tebou nešel, byl by to debil...

Já neodepisovala, jen jsem se culila na mobil jako idiot a četla jsem si zprávu pořád a pořád dokola. 

football_lover: Chloe, já vím, že sis to přečetla, vidím to:D ! A cejtim se trapně... Jakože dost, takže kdybys odepsala... Bylo by to fajn:D 

smiley_girl: Promiň, Wille.:) Já jen... Mám tě moc ráda víš... 

football_lover: Já tebe taky:) ...Co vůbec teď ten tvůj princ dělá?:DD Ani si s tebou nepovídá, že?:P

smiley_girl: Seš neuvěřitelnej:D

football_lover: Boože:D Promiň no:D

Otočila jsem se na Louise a dívala se chvíli na to, jak se usmívá do telefonu. Asi si píše s nějakou holkou, docela jsem zesmutněla.

smiley_girl: ...No co by dělal? Sedí na gauči u telky jako my všichni kromě jednoho úchyla co odešel spát. A culí se do mobilu :(

football_lover: Proč ten smutnej smajl?:/ Vždyť je to dobře, ne?

smiley_girl: Určitě má holku a s tou si píše:(

football_lover: Určitě ne:)

smiley_lover: Eh... Děkuju... Asi půjdu, možná ještě napíšu později, pa <3

football_lover: Mám tě rád, a vždycky budu <3

Já se usmála, zatímco mě Louis pozoroval hned, co se mi ta zpráva od Willa poslala. Myslím, že mě možná i pozoroval déle, ale všimla jsem si toho až teď, těžko říct. Ale asi ne, na mě nic zajímavého není.

His name's Louis /1D - L.T/ [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat