Riječ autora

7K 279 60
                                    


Drage moje čitateljke i pripadnice pravoslavne vjeroispovijesti, želim vam SRETAN BOŽIĆ, da ga u miru provede sa svojim najmilijima u zdravlju, sreći i ljubavi. Ovim povodom želim vas obavijestiti da je pdf ove knjige spreman. Poslala sam djevojkama i vjerovatno će biti dostupan u toku dana. Na mojoj stranici na fb bit će vam pojašnjeno gdje ćete moći pronaći pdf. To je moj poklon vama <3


Sada, drage moje čitateljke, želim da vam se zahvalim što ste sa pažnjom ispratile i ovu, drugu, knjigu serijala „Put".

Pričinjava mi ogromno zadovoljstvo činjenica da vaš broj svakog dana raste i što je sve više vas sa kojima se upoznajem i družim putem komentara na wattpadu. Veliku zahvalu dugujem svima vama, jer da nije vas, moje pisanje već bi davno palo u vodu. Nezamisliv ste mi vjetar u leđa i želim da ste toga svjesni. Međutim, ja ponovo moram da naglasim, posebnu zahvalu upućujem vama, drage moje čitateljke, koje ste od samog početka uz mene. Vi ste, za mene, svijetlo na kraju tunela, dan poslije noći, sunce poslije kiše. Sve vas mnogo volim i u mom srcu imate posebno mjesto.

Hvala mojim bližnjima, prvenstveno mojoj sestri koja me svaki dan pitala kada će nastavak i tako tjerala da budem brža i bolja. Volim te sekić!

Hvala mojoj QueenSPayne na naslovnici za ovu priču. Nedostajala si mi.

A sada, samo kratka napomena ili uputa, kako vam više odgovara. Treća knjiga serijala, pod nazivom „Put nade", kao što znate već je započela (objavljen je uvod). Ali, obzirom da me gripa potpuno obuzela i iscrpila, uzet ću nekoliko dana odmora od pisanja i posvetiti sebi vremena kako bih se oporavila prije nego započnem sa njenim objavljivanjem. U tom periodu ću da pročitam sve one priče koje nikako ne stižem, priče koje su mi neke od vas preporučile i koje odavno želim pročitati. Nadam se da me razumijete i da mi ne zamjerate. Družimo se ponovo kroz nekoliko dana.

Sve vas grlim, ljubim i volim!

Zauvijek vaša,

Emma McCarrick

Put prkosa - Druga knjiga serijala PUTWhere stories live. Discover now