Quote 10:

43 17 3
                                    

Let your faith be bigger than your fear.

Laat niemand jou van de kaart brengen. Je bent zoals je bent en dat moeten zij accepteren. Zo niet, dan zijn ze het jou niet waard. Er zijn altijd wel mensen die om de een of andere reden jouw dag willen verpesten en willen zien dat wat zij doen jou irriteert en onzeker maakt.

Geloof in wie je bent,
Wat je doet en hoe je bepaalde dingen aanpakt.
Laat niemand jou wijsmaken dat wat jij doet niet het goede is. Iedereen heeft een eigen mening en een eigen smaak. Diegene hoort jouw mening en smaak te accepteren en wederzijds. Er zijn veel mensen die dat niet doen en die andere het moeilijk maken en jou laten aarzelen over wat jij doet. Die zijn er niet om wraak op te nemen. Het is het beste ze te negeren en te laten zien dat je geen aandacht en tijd verspilt aan zulke mensen. Blijf altijd bij jouw mening en jouw smaak. Jij bent wie jij bent en niemand hoort en mag daar invloed op hebben.

Mijn tips:
Het gebeurt natuurlijk nog dagelijks dat mensen om iets kleins of om een hele domme reden worden gekleineerd. Er valt weinig aan te doen, maar toch heb ik hier een paar tips voor jullie klaarstaan.

1. Focus je op jezelf. Jij bent zoals jij bent. Niemand kan dat iets aan veranderen. De belangrijkste stap is: ACCEPTEER JE ZELF. Zolang je je zelf niet accepteert, ben je niet jezelf. Door je zelf te accepteren sta je sterk in je schoenen waardoor je de rest vol zelfverzekerheid tegen kan.

2. Geloof in jezelf. Stap op en laat zien wie je bent. Laat vol zelfverzekerheid zien dat je bent zoals je bent en dat hun meningen jou niets doen.

3. Negeer ze. Door ze te negeren krijgen zij simpelweg het gevoel dat wat zij doen niet zinvol is en alleen maar tijdverspilling is. Het is hard. De woorden die ze uitspreken raken jou dan wel maar laat zien van niet.

Kortom: blijf in jezelf geloven en accepteer jezelf.

Haiii! Na lang niet geschreven te hebben heb ik hier weer een nieuw deel voor jullie. Ik schrijf dit deel op een super iritante stoel die echt helemaal niet lekker zit. Ik ben namelijk bij iemand op bezoek en had geen zin om mijn schoolboeken mee te nemen om te leren dus verveel ik mij hier nu dood. Vandaar dit deel. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad.

My love❤❤

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now