Quote 5:

114 24 10
                                    

Stop thinking and just let things happen.

Soms moet je dingen gewoon laten gebeuren. Denk er niet over na en laat het gebeuren.
Soms zijn er momenten dat je je druk maakt over wat er nou gaat gebeuren bijvoorbeeld. Bedenk dan dat al dat gedoe niet nodig is. Je maakt je druk? Veranderd de situatie nu? Nee. Je kan je druk maken om de kleinste dingen. Dat is normaal. Iedereen maakt zich weleens druk om iets. Stop thinking!

Misschien vind je bijvoorbeeld een jongen/meisje leuk. Vooral daar wordt veel over gedacht. Tuurlijk is het fijn om over een jongen/meisje te denken. Maar soms is het te veel. Laat het gebeuren. Zeg dat je hem/haar leuk vind en kijk wat er gebeurd. Vind hij/zij je niet leuk dan weet je dat meteen en verdoe je je tijd niet aan iets wat toch niet gaat gebeuren.

Tip voor een meisje:
Misschien ben je wel bang (m2). Dan zou ik niet afwachten. Jongens houden ervan om zelf te touwtjes in handen te hebben. Laat het merken dat je hem leuk vind. Hij merkt het en gaat er over nadenken. Flirt een beetje. Zo komt hij uiteindelijk zelf in actie.

Tip voor een jongen:
Misschien heb je dit stuk hierboven wel gelezen en zie je dat ik heb gezegd dat jongens graag de touwtjes in handen nemen. Ook de meisjes vinden het fijn als de jongen haar vraagt. Natuurlijk zijn mensen verschillend en is dit niet bij iedereen zo. Je kan het zelf natuurlijk ook uitvinden. Je kan bijvoorbeeld "undercover" gaan en bijvoorbeeld aan haar vriendinnen het vragen wat ze het best wil en hoe dan. Ook hier geld: stop thinking! Ga naar haar toe en vertel het. Zegt ze ja dan ben je natuurlijk de meest vrolijkste persoon op aarde. Zegt ze nee dan weet je het en verdoe je je tijd niet.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad.

xx Nicole

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now