Quote 8:

87 24 14
                                    

Let your smile change the world, but don't let the world your smile

Elke kleine stap kan de wereld doen veranderen. Wordt zeker van jezelf! Laat je glimlach zien en laat zien dat niemand jouw grote glimlach van je mond kan afhalen. Jij bent de sterkste! Jij haalt het het verste! Geloof erin, en je zult verstelt staan van wat je allemaal heb bereikt. Stop nooit met iets alleen om de gedachte "het niet te kunnen."

Even iets voor de mensen die net als mij in God geloven: God geeft jou geen dingen op die je niet kunt. 

Blijf geloven. Begin eraan en maak het af. Probeer tot het uiterste te gaan en geef niet op. Als het dan echt niet lukt, ook al ben je tot je uiterste gegaan, dan kun je er op terug kijken en bedenken dat je het beste uit jezelf heb gehaald. Beschuldig jezelf dan niet. Maar kijk er op terug, je hebt nu een wijze les geleerd en weet hoe je het de volgende keer kunt verbeteren.

Er zijn mensen die de glimlach van jouw gezicht er af willen halen. Laat het niet gebeuren en kom voor jezelf op. Durf voor je zelf op te komen. Maar zien wie je bent! Laat zien wat je waard bent.

Kort samengevat:
Laat mensen je niet kleineren. Durf voor jezelf op te komen! Durf te laten zien dat alles wat hun doen jou niets doet. Laat je niet vernederen door mensen die het niet waar zijn!

Hai allemaal!

Ik hoop dat jullie iets aan dit deel hebben gehad!

xx Nicole

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now