Quote 9:

72 20 22
                                    

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

Het duurt even voordat je weet wat je nou echt leuk vind en wat jouw interesses zijn. Bij de een duurt het wat langer dan bij de ander. Neem de tijd om te ontdekken wie je nou echt bent en wat je wilt doen. Maak geen overhaaste keuzes, daar krijg je alleen maar spijt van. Wees niet bang om de tijd te nemen. Hoe beter je erover nadenkt hoe beter. Dit kan overal gebeuren, op school, op je werk, thuis etc. Zeg hoe je je in deze situatie voelt. Wat er speelt in jouw hoofd. Durf te zeggen wat je voelt. Wees niet bang, het is alleen maar goed om je gedachten te vertellen en je gevoelens te uiten. Je zult merken dat je je opgelucht voelt. Vertel het natuurlijk alleen aan te personen die je vertrouwt. Ze zullen jou helpen met keuzes te maken. Soms is het nodig om even tijd voor jezelf te nemen, een pauze te nemen en nieuwe keuzes te gaan maken. Door de tijd die je hebt kun je rustig nadenken en maak je een goede keuze. Laat mensen jouw keuze niet beïnvloeden, doe wat jou goed lijkt en wat jou gelukkig maakt.

Hai allemaal!

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad. 

En OMG we hebben de 200 lezers!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen en het stemmen en de super lieve reacties. Zonder jullie zou ik nooit zover kunnen komen!

En ik wil een persoon in het speciaal bedanken: Yanniek_bx je staat altijd voor mij klaar en ik kan alles aan jou kwijt. Je bent er voor mij en laat mij voelen dat wat ik doe goed is. HOU VAN JE!!!!!!!!!!!!

En ook wil ik: JatinkaTibo, Rulezzzz, OreoDonut_, PurplePsychoKitty  HEEL ERG bedanken!!! Love jullie allemaal!❤

xx Nicole

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now