Happy Mind 9:

38 17 7
                                    

Don't trust what you see, even salt looks like sugar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Don't trust what you see, even salt looks like sugar.

Niet alles wat je ziet is de waarheid. Let daarom goed op. Het gebeurt vaak dat dingen er van de buitenkant goed en georganiseer eruit ziet maar dat betekent niet dat het ook van de binnen kant het zelfde is. Ook is het vaak bij mensen zo dat ze met een neppe glimlach zijn of haar gevoelens wilt verbergen. Dat doen ze om die reden. En ze verbergen het niet voor niets met een glimlach, dat betekent ook dat het even zal duren voordat je achter de waarheid komt. Het is goed om er voor hen te zijn en te laten zien dat je hen begrijpt. Je merkt het niet snel. Sommige zijn zelf zo goed in het verbergen dat bijna niemand of helemaal niemand het merkt. 

Hoe  merk je of iemand zijn gevoelens verbergt?
Het is lastig om te merken of iemand zijn gevoelens verbergt voor een reden. Natuurlijk kan het soms ook zo zijn dat het te persoonlijk is, in dat geval kun je ook helpen zonder de reden te weten.

1. Het is altijd fijn om iemand bij je te hebben die je begrijpt. Probeer dichtbij diegene te komen. Laat zien dat je te vertrouwen bent en dat je hem/haar begrijpt.

2. Start een diepgaand gesprek. Vraag bijvoorbeeld of diegene heel even wilt mee komen. Doe dat natuurlijk niet in het bijzijn van een grote groep. Daardoor wordt diegene juist zenuwachtig als je het vraagt als zij/hij in het bijzijn is met een grote groep. Vraag het juist als diegene bijvoorbeeld even alleen naar zijn/haar kluisje loopt. Zorg ervoor dat je alleen bent en niet een paar vriendinnen mee brengt.

3. Vertel waar je aan hebt gezien dat diegene iets verbergt, zo kan zij/haar het niet ontkennen.

Ik vond het wel leuk om een paar leuke feitjes op een rij te zetten dus hier een paar feitjes over de ogen:

*Iemand die zenuwachtig of verliefd is, zal vaker knipperen dan normaal.

*Je pupillen worden tot 45% groter wanneer je naar iemand kijkt van wie je houdt!

*1 op de 12 mannen is kleurenblind, bij vrouwen is dit 1 op de 250.

*Mensen die blind zijn, zien nog wel in hun dromen als ze niet blind geboren zijn.

*Tien duizend jaar geleden had iedereen bruine ogen. Totdat er iemand werd geboren met een gemuteerd gen wat blauwe ogen veroorzaakte. Dit betekent dus dat iedereen met blauwe ogen een gemeenschappelijke voorouder heeft!

Hier is een nieuw deel voor jullie! Ik had hiervoor al een deel gemaakt voor vandaag alleen was ik daar niet zo blij mee dus heb ik een andere quote uitgekozen
Ik hoop dat jullie wat aan dit deel hebben gehad!

My love <3

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now