Happy Mind 8:

43 18 17
                                    

Every day may not be good but there is something good in every day

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Every day may not be good but there is something good in every day.

Niet elke dag is fijn. Maar er is altijd wel iets fijns in een dag.
Weet je dat je 60.000 gedachtes per dag hebt. En dat 80% daarvan bestaat uit angsten, zorgen en oordelen. En wist je ook dat je ongeveer 70 keer per dag klaagt? Rede genoeg om iets moois in de dag te zoeken, of desnoods te maken. Zoek je vrienden op en maak er een leuk dagje van. Ga naar de stad of naar de film. Ook kun je thuis lekker op de bank een film kijken met een enorme hoeveelheid popcorn. Kijk naar wat je allemaal in het leven hebt en wees dankbaar. Wees de mensen om je heen dankbaar, de dagen die je gezond en leuk doorbrengt.

 Wees de mensen om je heen dankbaar, de dagen die je gezond en leuk doorbrengt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stand strong,
Believe in yourself,
Chase those dreams.

Geef nooit op, met wat je ook bezig bent. Blijf altijd de hoop houden. Gaat het moeilijk en verlies je de hoop? Schakel vrienden en dierbaren in, vraag ze om advies of om hulp. Je hoeft nooit bang te zijn om te bekennen dat je het moeilijk hebt, als het je echte vrienden zijn begrijpen ze dat en helpen ze je. 

Soms zijn er moeilijke tijden, die heeft nou eenmaal iedereen. De een heeft het harder dan de ander maar dat is nog geen reden om alles er bij neer te leggen en het allemaal maar te laten gaan. Pak het op waar je mee bezig was en maak het af. Je zult blij zijn met de uitkomst en trots zijn, op dat je door bent gegaan.

 Je zult blij zijn met de uitkomst en trots zijn, op dat je door bent gegaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

It's the little things in life♡.

Kijk om je heen, zie je het huis waarin je woont, de dierbaren die je om je heen hebt, het eten dat je krijgt? Wees dankbaar voor alles wat je hebt. Bekijk alles goed en wees blij. Blij met het leven dat je hebt. Weet je dat als je lacht, je lichaam denkt dat je blij bent wat er voor zorgt dat je je ook echt blijer gaat voelen. LACH! Als je je echt heel erg sip voelt denk dan bijvoorbeeld aan de leuke en grappige momenten die je had met je vrienden. Of zoek een grappig filmpje op. 

---------------------------------------------------

Hoi allemaal. Sorry voor dit zinloze hoofdstuk, ik hoop dat jullie er misschien nog iets uit hebben kunnen halen. Ik ben de laatste tijd veel bezig met mijn nieuwe boeken wat betekent dat dit boek een beetje op de laatste plaats komt. Maar er komt binnenkort een lekker lang hoofdstuk aan die oprecht een beetje goed geschreven is.

My love <3

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now