Thanks❤+laptop:

52 17 12
                                    

Reads:
OMG MENSEN IK HEB DE 400 READS GEHAALD! IK WIL JULLIE ALLEMAAL HEEL ERG BEDANKEN!!!!VOOR DE READS, DE STEMMEN EN NATUURLIJK DE LIEVE REACTIES!

Volgers:
Ook heb ik bijna de 150 volgers waar ik ook SUPER blij mee ben!

Volgers:Ook heb ik bijna de 150 volgers waar ik ook SUPER blij mee ben!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Laptop:
Ook heb ik nog meer nieuws..... Over ongeveer een uurtje komt mijn nieuwe laptop binnen. EINDELIJK NA 6 MAANDEN ZEUREN HEB IK ER EEN!
Dat betekent dat ik dus meer ga uploaden omdat ik het fijner vind om op de laptop te schrijven. Vooral de laatste week van deze vakantie ga ik heel de dag alleen maar schrijven! Op de een of andere manier heb ik meer inspiratie als ik achter de laptop zit. Ik weet ook niet waarom, maar het is zo.

Als ik mijn laptop installeer zodra hij binnen is kunnen jullie in de avond een nieuw deel verwachten. Zo niet komt er nog steeds een deel aan.... Ja logica ontbreekt niet. Mijn voorraad is namelijk op wat betekent dat ik dus snel nieuwe delen moet gaan maken. Ook is het lastiger om delen te schrijven omdat er niet echt meer veel quotes te vinden zijn die over een ander onderwerp gaan dan de vorige en waar ook nog veel over te schrijven is.

Tot straks bij het volgende deel!

My love❤

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now