Happy Mind 6:

49 18 2
                                    

Form another point of view

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Form another point of view.

Soms zijn er situaties waar je van denkt er nooit nog uit te kunnen komen. Dan is het het beste om de situatie te bekijken, van een andere kant.

Hoe doe ik dat?

Bekijk de situatie. Schrijf op een papiertje op wat er aan de hand is en hoe het verbeterd kan worden. Zo zie je overzichtelijk wat er aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden om de situatie te verbeteren. Ook al is het iets kleins, vergeet nooit dat zelfs het kleinste een groot verschil kan maken. Wees niet bang te laten zien wat jij ervan vind, laat je mening zien. Laat mensen zien wat ze van jou kunnen verwachten. Zorg ervoor dat je iemand bij je hebt die je begrijpt, die er voor je is als je hem/haar nodig hebt. Die er voor je is als het mis gaat. 

Er zijn ook mensen die je vanuit een andere kant moet bekijken. Weet dat iedereen anders is en dat niemand net als jou denkt. Iedereen heeft zijn eigen mening en die moet je (hoe moeilijk het soms ook is) proberen te accepteren. Als je de beslissing of de mening van iemand niet begrijpt moet je proberen erachter zien te komen. Probeer zo dicht mogelijk bij diegene te zijn. Probeer te voelen wat de ander voelt. Zo kom je te weten wat de ander voelt. Voer een diep gesprek met diegene en vraag rustig om de reden voor de mening die diegene gaf.

Leer om niet uit te gaan van wat mensen zeggen, probeer erachter te komen waarom het zo is gezegd. 


Hier is er een nieuw deel voor jullie. Hij is paar uur later dan normaal online gekomen, ik hoop dat jullie nog steeds iets aan dit deel hebben gehad. Morgen weer een nieuw deel, tot dan!

My love  

✔The best way to start a day🌹Where stories live. Discover now