The best way to start a day 2:

42 16 9
                                    

Ik weet het.... Het is een beetje te vroeg om nu al een deel 2 te schrijven. Het is namelijk zo dat ik de laatste tijd weinig goede quotes kan vinden en als ik er een heb gevonden is het dan heel moeilijk er een goed en lang verhaal over te schrijven. Schrik niet! Ik stop niet met dit verhaal. Ik blijf hiermee doorgaan alleen dan niet meer op de afgesproken dagen. Ik weet dat er nog een paar goede quotes te vinden zijn alleen duurt het even voordat ik ze dan eindelijk gevonden heb en er daarna nog een goed deel over kan schrijven. In deel twee komt er per hoofdstuk één quote die toch heel veel betekent maar waar het heel lastig is om er iets goeds over te schrijven. Daar zal ik elke dag een nieuwe quote plaatsen. Dat boek gaat dus meer hoofdstukken krijgen. Ondertussen blijf ik doorgaan met dit boek alleen doe ik dat op mijn eigen tijd. 

Ik wil het beste voor jullie en geen afgeraffelde hoofdstukken die een beetje zinloos zijn. Ik merk dat heel veel quotes op elkaar lijken wat het lastiger maakt om unieke quotes te vinden. 

Dit boek heeft echt al heel veel reads behaald waar ik echt super blij mee ben. Ik heb zelfs op #5 gestaan in poëzie! Het zou zo fantastisch zijn als jullie ook dat boek zouden gaan lezen, daar maken jullie mij echt ontzettend blij mee! Het boek komt online op 4 januari.

De reacties zijn ontzettend lief en bij elke reactie kreeg ik een enorme glimlach op mijn gezicht. Nogmaals wil ik jullie allemaal bedanken. IK HOU VAN JULLIE ALLEMAAL!!!!!!!!! 

My love❤

✔The best way to start a day🌹Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu