27. Carol

4.2K 172 11
                                    

Nemohl jsem, nezvládal jsem. Jak to bez ní ještě vydržím? Uběhly dva dny. Dva zasrané dny co tu není a já už šílím. Potřebuji ji. Tady u mě. Nevím co to semnou je.

Žádná semnou takhle nemávala. Žádná. Je prostě úžasná. A teď, když si představím, že už není tady semnou. Že už není moje.

Je to docela zničující pocit. Ale taky mé chování nebylo nejlepší, přiznávám. Choval jsem se k ní jako k nějaké couře. Což ona nebyla. Ona byla úžasná, tak moc dokonalá.

Dávala mi vše přestože neměla lehký život. A já se zachoval tak....tak krutě! Tak hnusně.

Ale zase ona spala s Harrym. Chrápala si s ním jakoby nic. Když měla smlouvu semnou. Podvedla mě. Kdybych ji tady měl a smlouva by byla platná, naplácal bych ji.

Jenže ona tady není. Odešla. Vlastně. Propustil jsem ji. Ale...ale jak jsem kurva mohl vědět, že to bude tak těžký? Zamiloval jsem se? Ne. To ne. Jen prostě, byla skvělá.

A já se musel chovat jako arogantní čurák. Vyčítám si to. Snad se má dobře.

To je to jediné na čem mi teď záleží.

Danielle

Bylo 11:55 a já už byla skoro u kavárny.

Dneska jsem měla dobrý den leč mi něco chybělo. Možná to byl on. Ale to je hloupost.

Už jsem otevírala dveře. šla jsem dovnitř a pozorovala co se děje okolo. Nebylo tu moc lidí, ale to bylo asi tím, že bylo pár minut po otevíračce. Koukla jsem se na hodiny.

Bylo 11:59.

Zaklepala jsem na dveře a po slově "vstupte" jsem vešla do kanceláře.

,,Ahoj Howarde" řekla jsem a usmála se.

,,Ahoj Danielle, posaď se" odpověděl.

Sundala jsem si z ramene kabelku a i s ní se posadila na židli. Přehodila jsem si nohu přes nohu a poslouchala jeho instrukce.

,,Takže Dann, dneska ti přidělím uniformu a řeknu ti pár věcí, takže: Nos vlasy tak aby ti nepadaly -culík,drdol a tak dále; buď vlídná k zákazníkům, dneska tě bude zaučovat Carol. Myslím, že si padnete do oka" mrkl na mě a pokračoval.

,,Dále, ještě budeš muset podepsat pár papíru a až skončíš dneska, dám ti nástupní plat. Víc ti už řekne Carol, stejně se to týká jen jídla, pití a pokladny" uchechtl se a předhodil mi pár papíru k podepsání.

Jedním tahem jsem tam naškrábala svůj "dechberoucí" podpis.

Šla jsem se převléct do šaten. Byla to krásná uniforma. Červeno černá. Vrátila jsem se a i s Howardem jsme se odebrali k pokladně, kde stála Carry.

,,Carol? Tohle je Danielle. Je tu nová takže ji zauč u pokladny, jídla a ostatního. Díky, já už musím jít, mám smluvenou schůzku, zatím" hned po tom co to dořekl zmizel za dveřmi se svým kabátem a kufříkem.

,,Ahoj jsem Carol, ale radši sem když mi říkají Cam. Jsem přátelská takže se nemusíš bát, nekousnu tě" zasmála se a já spolu s ní.

Milá holka.

,,Já jsem Danielle, ale to už asi víš. Budu ráda, když mi to tu ukážeš. Jen přece mi toho Howard moc neřekl. Jinak, vypadá to tu moc krásně" pousmála jsem se po tom, co jsem nervózně vykoktala těch pár vět.

,,Umíš péct?"

,,Ne" uchechtla jsem se.

,,Fajn, mám tu recepty a na kafe jsou umm támhle-" ukázala prstem na cedulky, které leželi vedle kávovaru.

,,Dneska budeš jen obsluhovat zákazníky a zítra už pomalu začneš s kávou ano? Jinak budeš tu 5x v týdnu.  Od 12:00-20:00. Zvládáš to?"

,,Jo" usmála jsem se přívětivě.

,,Dobře tak stůl 5, dvě latté, stojí na stole, akorát k tomu přidej dva cukry -bílý a třtinový - leží hned vedle v  misce" vše jsem jí odkývala a na tác se dvěmi kávy přidala cukr.

Vzala jsem tácek a nesla ho pomalu ke stolu číslo pět. Snažila jsem se abych nic nerozlila. Po pár metrech jsem k němu došla. Postavila jsem kávy na stůl.

,,Ještě něco si dáte?" zeptala jsem se a prsty svírala lem uniformy.

,,Ano, poprosím dva čokoládové muffiny a sklenici vody" odpověděla postarší dáma.

Přikývla jsem a odešla za Cam.

,,Cam? Pětka si obědnala dva čokoládové muffiny a sklenici vody" poklepala jsem na skleněnou výlohu za kterou se leskly fotky.

,,Dobře, dám ti na to bloček a propisku" o chvíli už jsem to měla v ruce.

A tak to šlo celý den. Roznášet objednávky, sklízet nádobí, zapisovat, odtrhovat použitý lístky; placení, které tu mají velice zvláštní. Lístek, který je popsaný od objednávky se donese k pokladně kde se to následně vše sečte a pak zákazník zaplatí.

Kolem osmé hodiny jsem dostala 18 tisíc nástupní plat. Málem jsem se zadusila kávou -kterou jsem si tam mimochodem koupila- když mi to podal.

Nevím ani co s tolika penězi dělat. Možná bych už konečně mohla splatit dluhy za vodu, elektriku a plyn.

V 20:20 jsem už konečně byla doma. Dala jsem si horkou vanu a šla spát.

Dnešní den byl nudný, ale přesto něčím zvláštní.


**********************************
Ahoj.
Vím, že už jsem dlouho nepsala a za to se vám omlouvám. Proto se ptám, je tu ještě někdo kdo čte pořád moje knihy? Nevím jestli má cenu pokračovat.
Vaše Peemii.

Is she a bitch? No! ://BDSM:\\-DOKONČENOWhere stories live. Discover now