7. Její smutný život.

8.5K 319 22
                                    

V minulém díle jste četli:

Projížděl jsem ulicí po ulici a hledal jí. Vždyť nemá ani kabát! Doufejme že si vzala aspoň mobil. Vytočil jsem její číslo a mobil zapnul na reprák. Volaný účastník není dostupný, prosím zavolejte později v mobilu se ozval ten příšerně odporný hlas.

V tu chvíli jsem se o ní strašně bál a litoval slov, které opustily mé ústa.

****

Doufal jsem. Snad jsem doufal že by mohla být doma. Doma, kde bydlela se svojí mámou.

Dojel jsem k postarší bytovce a vyndal klíče z zapalování. Zhluboka jsem se nadechl, vydechl a vystoupil. Zamkl jsem za sebou dveře a vydal se ke zvonku. Hledal jsem její příjmení. Konečně jsem ho našel a svým prstem podržel zvonek.

,,Ano?" ozvalo se ze sluchátka. Člověk by řekl že tak dokonalá holka jako je Dan musí mít i dokonalou mamku. Přece se jen krása dědí. Ale ten její hlas? Byl tak moc chraplavý.

,,Je u vás Danielle?"

,,Není, ta čubka zdrhla" uchechtla se a pak pokračovala.

,,A teď mě nerušte mám tu práci" než jsem stihl něco říct sluchátko ohluchlo.

Šel jsem a kopal do kamínků. Strašně jsem litoval slov, které jsem řekl. Něco mě táhlo podívat se doleva.

Byla tam něco jako garáž? Asi ano. Šel jsem k ní. Doufajíc snad že by tam mohla být.

Otevřel jsem dveře, které nebyli zavřené. Viděl jsem tam Dan jak sedí na zemi s cigaretou v ústech.

,,Bože Dan, tolik jsem se bál" zaklel jsem, přiběhl k ní a pevně jí objal.

,,A-Ale přece si říkal, že jsem vtěrka" zakoktala se.

,,Vždyť víš, že jsem to tak nemyslel. Bylo to myšleno ze srandy, omlouvám se. Nechtěl jsem se tě dotknout"

,,To je v pořádku. Já stejně už zůstanu tady" smutně se pousmála.

,,Ale proč? Vždyť tady je jen ošoupaný gauč. V žádném případě tady nemůžeš zůstat. Chci aby si bydlela semnou, co na to říkáš?" usmál jsem se a pohladil jí po vlasech.

,,Nechci překážet" špitla a popotáhla si cigarety.

,,Nebudeš překážet, a můžu otázku? Odkdy kouříš? Víš že to škodí zdraví? zeptal jsem se.

,,Ano, jistě že vím. Nekouřím pravidelně, Jen někdy když nemám na nic náladu, a nebo když mám depku. No prostě v takových situacích" řekla a utípla cigaretu o popelník, který byl u ní na zemi.

Vzal jsem jí za ruku a vytáhl jí na nohy. Přešel jsem ke gauči na který jsem se posadil pospolu s ní.

,,Už mi řekneš co se ti tehdy stalo? No přece jak si šla ke mě. Nemohl jsem si nevšimnout jak jsem ti dal ruku na stehno. No měl jsem tam krev a jsem si stoprocentně jistý že byla tvá"

,,No já-já nevím jestli chci o tom mluvit" zakotala se a složila hlavu do dlaní.

,,Prosím, mě můžeš říct všechno" pousmál jsem se a chytl její bledou ruku do dlaní. Jemně jsem jí ji zmáčkl aby věděla že má pozornost je jen u ní a že jsem tu s ní.

,,Ach jo dobře. Řeknu ti jak to bylo od začátku. Když jsem byla malá naší měli autonehodu. Byla jsem tam s nimi. Táta to nepřežil. Strašně mě to zasáhlo, protože jsem ho měla radši než mou matku. Později máma začala pít. Musela jsem si nějak vydělat, aby jsme zaplatili nájem. Víš, moje matka přestala chodit do práce a tak jí vyrazily. Nemohla jsem si najít žádnou dobrou práci, jelikož jsem byla mladá. Což ostatně jsem. Musela jsem ukončit střední školu" na chvíli se odmlčela a zhluboka dýchala.

Bylo mi jí líto. Ostatně jak taky neměl nejlehčí dětství.

,,Momentálně je mi 16. V druháku jsem ukončila studium i přesto, že jsem věděla, že si zkazím svou budoucnost. Nikde se nacházela brigáda kde by mě vzali. Všude řekli, že jsem buď mladá a nebo nezkušená. Zbývalo mi jen a jen jedno. Bordel. Přišla jsem tam s tím, že mě taky nevezmou. Bylo mi že sebe špatně. Špatně z toho že jsem klesla až tak dolů.
Vzali mě tam. Řekla jsem ale že s nikým nechci a ani nemůžu spát. Řekl mi že budu jen tančit. A tak jsem nějaký rok-dva pracovala jako děvka. Dokud jsi nepřišel ty. Dal si za mě výpověď. Z prvu jsem na tebe byla naštvaná ale teď? Děkuji ti. Moje máma si už 3 roky píchá pervitin. Leze to hodně do peněz a do jejího zdraví. I přesto jak moc jí nenávidím, tak nechci aby si něco udělala. Aby nedejbože umřela.
Jak jsem přišla domů v ten den co jsi za mě dal výpověď tak jsem se pohádala s matkou. Nepřinesla jsem jí peníze. Potom jak jsem šla do pokoje tak jsem slyšela jak s někým volá. Byli to jen úryvky slov. Jakože ano přijď tolik ti za ní nedám a tak. Nevěděla jsem co to znamená ale potom mi do došlo" popotáhla a protřela si oči.

Už jsem si myslel že je konec, ale nebyl. Ona z posledních sil mluvila dál.

,,Jak jsem byla v pokoji a jen tak si četla knihu pospolu s horkým čajem. Ve-Vešel mi do pokoje muž. Měl zhruba kolem 50 let. Ne-nebyl. Prostě nebyl oblečený. A on-on. Prostě mé matce zaplatil aby se semnou mohl vy-vyspat" a to už brečela naplno.

,,A můžu hádat? Ty jsi byla panna, že ano?" jenom přikývla, obmotala ruce okolo mě a brečela mi do hrudi.

,,Ach bože Dani. Neboj se, nepustím tě za ní dokud ty nebudeš chtít" řekl jsem a pohlad jí po vlasech.

,,Přísahám, že si toho chlapa najdu. Přísahám" šeptl jsem.



Ahoj 🐷

Omlouvám se že jsem dlouho nepřidala díl. Popravdě se mi vůbec nechtělo a neměla jsem vůbec náladu psát. Ani teď moc nemám. Nechci se do těch dílu nutit protože by to pak špatně dopadlo :D. No každopádně ať si díl užijete. Docela dlouho mi trvalo než jsem ten díl sesmolila. Už ani nemám moc nápady poslední dobou :D. Mějte se krásně, skládejte básně, já se poroučím a čusák ✌ jak říká Hoggy :D.
Páčko vaše Piggydoll:P

Is she a bitch? No! ://BDSM:\\-DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat