22.

5.8K 215 12
                                    

,,On to ví" promluvil na mě, když jsem zaraženě zůstala stát hledíc na osobu, která stála v rohu místnosti.

,,Kdo to ví? co ví? A kdo jste?" zeptala jsem se a zmateně si ho prohlédla.

V tu chvíli se otočil. Jako první co mě udeřilo byli jeho zářivé oči. Poté jeho kudrnaté vlasy a zbytek jeho těla.

Byl to Harry. Jak se tu dostal? Bylo to první co mě v tu chvíli napadlo.

,,Justin. Myslí si že jsi utekla a všude tě hledá. Začíná být pěkně nasraný, navíc hledá tě i policie. Tvoje matka umřela a proto tě chtějí dát do děcáku"

,,A jak ty to víš? Co když mi lžeš? Jak ti mohu věřit? A především jak si se tu dostal a proč mi to říkáš?"

V tuto chvíli bych se asi měla sesypat že mi umřela matka. Ale ne to ne, ona ke mě byla necitelná celé ty roky. Byla necitelná na tátu, nechala nějakého starého hnusného chlupatého muže aby na mě sahal. Bylo jí jedno jak bych mohla dopadnout, ale hlavně že měla na piko.

,,Protože se mě policie vyptávala. Nelžu, nemám proč. Nemůžeš, mě věřit nikdy nemůžeš, protože už si mi jednou věřila a já tobě, ale pak si z ničeho nic odešla a to bolelo, v tu dobu jsem se změnil. To jak jsem se sem dostal není vůbec tvoje věc. říkam ti to jenom proto že bude peklo. Až to zjístí Justin kde jsi, až to zjístí policie. Justin tě nejspíš zabije, ale to by neudělal -nejspíš k tobě něco cítí" ušklíbl se.

,,To je blbost. Nemůže ke mě něco cítět! Kvůli něj mám na obličeji omalovánku. Prostě ne! A- A- a..." zakoktala jsem se.

Teď mi to došlo. S jediným se kterým jsem se bavila z kluků byl Harold. Och bože. Harold -Harry vždyť je to uplně to stejný!

Byl pro mě hodně a on to věděl. I teď to na mě viděl. Viděl tu jiskru v mých očích, když mě najednou přepadli vypomínky.

Flashback

,,Aa spadneš"

,,Nepouštěj mě!" vykřikla jsem.

seděli jsme na stromě a Harold mě strašil, že mě pustí dolů. Opravdu jsem se bála, protože on je všehoschopný.

,,Harolde?"

,,Ano?"

,,Nikdy tě neopustím, slibuji"

End Of Flashback

,,Slíbila si to" řekl jen tak.

,,Já vím jinak to nešlo moje máma byla-"

,,Závislá na fetu, alkoholu a všemožných dalších drog. Ty jako hodná dceruška jsi ukončila školu a šla si vydělávat do klubu Moon. Nebyl to zdaleka normální klub kde by jsi mohla pracovat za barem ba naopak jsi pracovala na baru -tančila si. Potom tam přišel kretén jménem Justinek Bieber, který tě osvobodil" hrdelně ale zase né moc nahlas se zasmál.

,,To jsem si mohla myslet. že si teď mafián tak ze sebe děláš něco víc hm?! že?!" přiběhla jsem k němu a začala do něj žduchat.

Chytl mě za paže a hodil semnou na postel; přešel ke mě a jednou nohou si klekl na postel, nahl se nademně. Zhluboka jsem dýchala a dívala se do jeho křišťálových očí. Obočí měl jemně skrčené, zatímco si kousal ret a zamyšleně na mě koukal.

,,Ne zlato teď jsem něco víc klidně bych ti tu teď mohl ustřelit palici a tvou hlavu si vystavit jako trofej, ale zase takový sadista nejsem" sklonil se a přitiskl své rty na ty mé.

Zasekla jsem se v té agónii. Mé pocity byli smýšené a já nevěděla co si myslet. Bylo to špatný.

Bylo špatný, že jsem ho začala líbat. Bylo špatný, že jsem rozpohybovala rty. Bylo špatný, že se mi to líbilo. Bylo špatný že jsem nechtěla přestat. Bylo špatný že jsem ho přetočila pod sebe.

Možná jsem byla zoufalá. Potřebovala jsem najít sama sebe. Potřebovala jsem se najít v něm. Alespoň mi dával pocit že je zase vše v pohodě.

,,Tohle je špatné" vyhrkla jsem, když jsem si opřela mé čelo o to jeho a rychle oddechovala.

,,Nemůžeš se vždy řídit jen tím co je správné. Pravidla jsou od toho aby se porušovali" kousl se do rtů.

,,Tak dost ty komiku. Musíš odejít" zasmála jsem se a shodila ho ze sebe.

,,Ještě se stavím" líbnul mě na pusu a odešel.

Tohle bylo hodně divný, ale nemůžu říct že si ztěžuji.

Justin

,,Kurva tak dělejte na tom lépe!" vykřikl jsem a nasraně odešel do pokoje.

Do jejího pokoje. Nechápu jak odtud mohla zdrhnout. Vše bylo tak dobře promyšlené. Kamery-... no kurva. Na ně jsem zapomněl. Okamžitě jsem si zapnul počítač a vyhledal veškeré kamery z toho dne. Viděl jsem nějakého kluka jak jí odtamtud vede. Přiblížil jsem si jeho obličej a nemohl věřit svým očím. Ten zkurvený sráč!

Ne že mi leze do mých obchodů, on taky krade mé děvky. Doopravdy?!

Oblékl jsem si sako a vyrazil do baru. Nepojedu pro ní, na co. Za měsíc má být akce. On a ta jeho buzeranská parta malých holčiček tam určitě budou. Potom jednoduchý plán, ho oddělat a jí? teprve zažije holčička peklo.

A v tu dobu každý pozná jaký Bieber hajzl je.

Is she a bitch? No! ://BDSM:\\-DOKONČENOWhere stories live. Discover now