20. Shawn

7.5K 272 49
                                    

,,Takže co budeme dělat?" zeptala se mě, když jsem zrovna seděl na sedačce a ona se po mě plazila.

Byla zatraceně sexy a já už dlouho neměl sex. Byla to na mě prostě moc velká doba. To je to, co mi ještě nemůže dát Danielle, ale já to potřebuji.

Jelikož jsem měl v sobě pár panáků, byl jsem nadržený, tak jsem neměl žádné zábrany. Možná jsem věděl, že toho budu litovat a taky jsem možná věděl, že se něco může stát, jelikož Jasmine je mrcha. Ale kurva sexy mrcha.

Sedla mi na klín a přehodila si své blond vlasy přes rameno. Chytla se mě za ramena, naklonila se a políbila mě. Zatímco jsme se líbali tak se začala pomalu hýbat. Nesnáším to, nesnáším, když mě někdo provokuje. Potom jsem nasraný.

Chytl jsem ji za ramena a přehodil ji pod sebe. Bude muset poslouchat. Rukou jsem z ní strhl košili. Věděla co chci. Vždy je přichystaná.

Je to bitch. Za to Danielle je anděl. Vždy, když se na mě koukla těmi očima, měl jsem chuť jí obejmout. Když spí, vypadá jako hvězda. Když je zmatená, mám chuť jí vyšukat z těla duši.

A pak se to stalo. Místo Jasmine jsem viděl nad sebou Danielle. Nechtěl jsem ať to přestane, a proto jsem se do toho tak zažil. Cítil jsem jak se mě její ruka dotýkala mého penisu v boxerkach. Zatímco já nevnímal a představoval si jí jako Dan, ona už mě stihla svléknout.

Chytl jsem její rozepínání od podprsenky na zádech a odepl jí. Rukou jsem jel od jejich klíčních kostech až k ramenou. Pusou jsem jí přejel přes krk. Rukou jsem jí mačkal prdelku, zubama jsem stáhl ramínka a podprsenku odhodil někam daleko za sebe. Chytl jsem jí za pas a hodil jí pod sebe.

,,Drž se, nebudu tě šetřit" řekl jsem a nalehl nad ní.

Danielle

Sedím, koukám do zdi, slyším jak někdo nahoře chodí, ale nikdo mi nepomůže. Nikdo mě neslyšel, nebo alespoň nechtěl slyšet, když jsem tam bušila na stěny.

Triko je nadruhé straně místnosti, někde mezi nářadím a motorkami. Nevím to přesně, jestli zrovna motorky, nevidím tam moc.

,,Haloooo pomoc!" zakřičela jsem.

Myslela jsem, že naděje mi nepomůže, ale vždy se říká, že naděje umírá poslední.

Klíčová dírka se pohla a odemkly se dveře.

Problém byl v tom, že to nebyl Justin a já se fakt bála.

Shawn

,,Do prdele, kurvadrát!" vykřikl jsem.

,,To neumíte dávat pozor?! Řekl jsem vám snad jasně, že se nemáte míchat do obchodů Biebra, ale vy né... Musíte být jak zasraní čuráci!" rukou jsem si projel frustrovaně vlasy.

,,Teď si půjdu s ním ujasnit pár věcí, takže vy.... Budete nadále pracovat na tom ať se dodávka převeze v čas, na určené místo, dneska je to jasný?!" přeměřil jsem si všechny očima.

Když přikývli tak jsem spokojeně odešel. Oblékkl jsem se do elegantních hadrů, vzal klíče od motorky a vyrazil na cestu. Hrbolky po kterých jsem jel byli až nesnesitelné. Byl jsem stále nasraný, ale jakmile jsem se dostal k němu domů, vyprchalo to. A to až v tu chvíli, kdy jsem uviděl to děvče.

Byla zamčená ve sklepě jen ve spodním prádle. tričko, které by jsi mohla obléct leželo na druhé straně místnosti. Malý pramen světla z otevřených dveří svítil přímo na ní. Chyběli jí akorát křídla.

,,Hej jsi v pohodě?" zavolal jsem na ní.

Okamžitě zvedla hlavu. Vypadala strašně vyděšeně. Když jsem se koukl pořádně, po jejím těle se táhla linie modřin. Semtam nějaký škrábanec. Co jí to udělal proboha.

Is she a bitch? No! ://BDSM:\\-DOKONČENOWhere stories live. Discover now