YILBAŞI

205 11 3
                                    

Yılbaşı için özel bir bölüm falan beklediğinizi biliyorum ama aylardır yazamayan yazarınız (yazar demeye yüzüm kalmadı) bari en azından bir konuşma yapmak istedi.

Öncelikle 2016 hakkında kısacık konuşmak istiyorum. Birçok şehidimiz oldu, birçok ölen vatandaşımız oldu. Sokakta gezmeye korktuğumuz zamanlar oldu. İşyerinde annelerimizin, babalarımızın başlarına bir şey gelir mi diye düşündüğümüz zamanlar oldu. Kardeşin kardeşe, askerin polise düşürüldüğü zamanlar oldu. Patlamalardan sonra ölen, yaralanan olmasın diye dua ettiğimiz zamanlar oldu. Darbe teşebbüsünde "Neler olacak?" diye düşünürken tırnaklarımızı kemirdiğimiz zamanlar oldu. Askerimizin kafasını kopardıktan sonra haberi eski gibi gösterdikleri zamanlar oldu. Dört yaşındaki KÜÇÜCÜK, MASUM, ACİZ kızımıza tecavüz ettikten sonra öldüren sözde adamın itiraf ederkenki halini izlediğimizde sövdüğümüz zamanlar oldu. Yurtta ölen kardeşlerimiz için ağladığımız, Atatürk Havalimanı Saldırısı için sövdüğümüz, her gün şehit verdiğimiz için kendi çıkarlarımıza göre siyaset yaptığımız zamanlar oldu.

Fark ettiyseniz, sadece dört rakamlı bir yılda çok 'zamanlar oldu'.

Çok canımız yandı, çok umutlandık, çok üzüldük, çok mutlu olduk, çok kırıldık, çok çalıştık, çok sevdik.

ÇOK SEVDİK.

Bir objeyi, bir ülkeyi, bir yılı, bir diziyi, bir kitabı, bir filmi, bir kıyafeti, bir dersi, bir öğretmeni, bir arkadaşı çok sevdik.

ZATEN ARTIK BU DÜNYADA SADECE SEVMEK SUÇ DEĞİL.

Hepinizi çok seviyorum, bana hep destek oldunuz. Yazmasam bile aşağılayıcı yorumlar yapmadınız. Gönül isterdi ki güzel bir bölüm yükleyeyim ama bağışlayın biraz zamana ihtiyacım var.

Lütfen yazmadığımı zannetmeyin, buna göre yargılamayın. Bölüm yükleyememe nedenlerimi kendimi acındırmışım gibi söylemek istemiyorum.

Sağlıklı, huzurlu, adil, barış dolu bir 2017 ve devamını diliyorum.

Umarım bu yıl Shawn'ı görebiliriz.

Mutlu Yıllar.

Queen of Atlantis || Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin