QOA~7

430 34 52
                                    

🎧Shawn Mendes - Hold On

Çoğu insan yolculuklardan nefret eder. Çünkü onlara göre yolculuk sıkıcı ve keyifsizdir. Ben de onlardan biri olduğum için en azından yanımda Shawn olmasına şükrediyordum.

Ayrıca o çok değerli, uyumasına yardımcı olan yastığı ve oyuncak aslanı Leo yanındaydı. Yani yine de bana kıyasla daha az uyuyordu ama artık İstanbul'dakine göre daha iyi uyuyabiliyordu. Yolculuğumuzun bitmesine yaklaşık dört saat vardı ve Shawn üç saat önce uyumuştu bile.

Yanımda başka birisi olsaydı sıkıldığım gerekçesiyle uyandırırdım ama onu uyurken izlemek her ne kadar tacizci gibi hissettirse de çok eğlenceliydi.

Bir de kendimle onu kıyaslayarak vakit geçirmiştim bu sürede. Mesela o çok yetenekliydi, ben ise bostan korkuluğuydum. O Magcon turundayken, ben en fazla şehri turluyordum. O kendi kanalına kendi şarkılarını yüklerken, ben bana özgü abidik gubidik videolar yüklüyordum. En fenasıysa şu anda onun kendi jetiyle uçuyorken, ben İstanbul'da akbil basıyordum.

Ama görüldüğü gibi farklı yönlere gitmiş iki insan paralel de olsa bir araya gelemeyecek diye bir şey yoktu. Gelince de kötü bir kombinasyon çıkmıyordu.

Solumda kalan camdan dışarıya baktım. Yükseklik korkum yoktu ama çok da haz etmezdim. Telefonumu elimde amaçsızca çevirdim. Uçak modunda olduğu için yapabileceklerim kısıtlıydı ve telefonu havadayken uçak modundan çıkaracak kadar deli değildim.

Böyle bir delilik yapmama nedenim ise; daha önce hiç uçakta böyle atraksiyonlu şeyler denememiş olmamdı.

Önümüzdeki masanın üstünde bulunan bilgisayarımı açmaya karar verince yayıldığım koltukla biraz da olsa dikleşmiştim.

Normal bir insan başka bir ülkeye taşınırken büyük ihtimalle daha farklı davranırdı. Ama artık söylememe gerek yoktu çünkü ben o kategorideki insanlardan değildim.

Bilgisayar açıldığında aklıma taşınmamla alakalı Youtube'a hiçbir açıklama yapmadığım geldi. Instagram ve Snapchat hesabımdan havaalanında çektiğim birkaç fotoğraf paylaşmıştım ama kimse Shawn'la birlikte olduğumu ve taşındığımı bilmiyordu.

Hazel'e de son hafta vicdan azabı çektiğimden dolayı haber vermiştim. Neyse ki bana ve şansıma sövmesi dışında epeyce mutlu olmuştu. Ben ne kadar Shawn'a hayransam o da Cameron'a hayrandı. Hatta olur da Cameron ile görüşme şansı yakalarsam diye, her yıl yeni yaşına girdiğinde ona yazdığı mektupları toplamış ve bana kargoyla göndermişti. Eğer Cam'i görme şansım olursa, ona bu mektupları verecektim.

Mesela Shawn'ın Cameron'a yazdığı şarkıda Shawn'ın sesini ben, şarkının sözlerini Hazel sahipleniyordu. Öyle bir manyaktık biz zaten.

En son attığım video hala konser videosuydu ve üç haftadır video atmadığım göz önüne alınırsa arayı fazla uzatmıştım.

Asıl önemli konuysa nasıl bu yaşananları başkalarına nasıl aktaracağımdı.

Hostesi çağırarak bir kahve istedim. Bu kadar lüks bana sebepsizce fazla gelmişti ve Shawn'ın öğrendiğinde kızacağını bilmesem kıza 'Ay kız sen otur, ben yaparım kahveleri!' diyecektim.

Beş dakika sonra kahvem geldiğinde boş boş bilgisayarın ekranına bakmayı kesmiş ve Shawn'ı uyandırmamaya dikkat ederek teşekkür etmiştim.

Aklımda kırk tane tilki vardı vardı ve kuyrukları birbirlerine değmiyordu. Şaka bir yana her şeyi doğaçlama yapma kararı almıştık. Mesela ev konusunu hiç konuşmamıştık.

Eğer Shawn'a destek olacaksam onun yakınında oturmam gerekiyordu. Herhalde oralardan bir yerden ev kiralardım.

Ayrıca annemlerin haberim olmadan benim için yaptığı birikimlerin de haddi hesabı olmadığını kısa süre önce öğrenmiştim. Hesabımdaki paraları istediğim zaman kullanabileceğimi söylemişlerdi.

Queen of Atlantis || Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin