12. Disease

931 52 0
                                    

18.3. 2019

(13:26)

Dnes nám priviezli malého chlapca. Dostal som ho do opatery. Symptómy: silná bolesť brucha. Tipoval som to na zažívacie problémy, najhoršie na zápal slepého čreva, a tak som ho poslal na magnetickú rezonanciu. Akonáhle som dostal späť výsledky, ukázalo sa, že má niečo v žalúdku. Zoberieme ho na sálu a tú vec mu vyberieme.

(14:03)

Ja to nechápem! Otvorili sme mu žalúdok, ale nič neobvyklé tam nebolo! Dal som mu urobiť ďalšie testy a tá vec tam nebola. Žeby to bola chyba? Odobral som mu vzorku krvi a nechal mu kvapkať látku stišujúcu bolesť. Musel som už ísť domov, bolo už neskoro po mojej pracovnej dobe a musel som sa po nočnej vyspať.

(23:11) 

Zavolali ma späť do nemocnice, pretože sa stav chlapca zhoršil. Symptómy: bolesť brucha, dusivý kašeľ (až krv), zvýšená hladina bielych krviniek. Sestrička mi doniesla výsledky z laboratória. Vyzeralo to, že sa biele krvinky snažia búriť proti červeným. Vypočul som jeho rodičov, ale vyvrátili mi akékoľvek cestovanie do zahraničia, zranenia, či nedávne ochorenie. Pľúca vyzerali z röntgenu čisto, boli tam len malé čierne bodky. Podáme mu lieky na vykašliavanie hlienu a bude to v poriadku. 

5.3.2019

(02:49)

Kašeľ ustúpil a bolesť brucha tiež. Stále neviem čo to spôsobilo. Hladina bielych krviniek ale stále pretrváva. Bude musieť dostať transplantáciu kostnej drene. Opýtal som sa jeho otca a podrobil ho testom a vyzerá to, že by mohol byť vhodným darcom.

(03:12)

Zabralo to! Chlapec sa pomaly stabilizuje. To by som povedal, keby sa neobjavil nový problém. Záchvat. Chlapec dostal záchvat a omdlel. Museli sme ho inkubovať. Požiadal som o röntgen celého tela a objavil som opäť ten zvláštny úkaz.  Avšak, bolo ich viac. Jeden opäť v žalúdku, dva na pľúcach a jeden v hlave. Museli sme ísť okamžite na sálu!

(04:06)

Pijavice. Boli to hlúpe pijavice! Rodičia sa mi priznali, že sa pred týždňom kúpal v rybníku neďaleko ich chaty. Povedal som hlavnej sestričke, aby zavolala hygienu. Musí sa to tam vyčistiť. Chlapec sa začína stabilizovať, žiadne ďalšie symptómy sa neobjavujú. Môžem ísť domov na zaslúžený odpočinok.

6.3.2019

Necítim sa dobre. Kašlem, bolí ma brucho a som neskutočne unavený. Bojím sa, že som sa od toho chlapca nakazil. Musím si zavolať zách...

Creepy Stories & Creepypasta(Prebieha úprava)Where stories live. Discover now