15 - Βοήθησέ με

2.3K 339 199
                                    


Κεφάλαιο 15

«Λουκά... εγώ είμαι...» ερωτευμένη μαζί σου, ήθελε να του πει όμως η φράση της έμεινε μετέωρη να πλανάται ανάμεσα τους.

«Μη...» την διέκοψε εκείνος και απομακρύνθηκε απότομα από κοντά της, γυρνώντας της την πλάτη.

«Λουκά...»

«Όχι Νόρα! Μην το κάνεις πιο δύσκολο... Άφησέ με στη δυστυχία μου!» της είπε άγρια και η Νόρα ένιωσε την καρδιά της να κομματιάζεται. Δεν περίμενε να έχουν ανταπόκριση τα αισθήματα της για εκείνον, δεν περίμενε τίποτα... Δεν ήξερε καν γιατί πήγε να ξεστομίσει αυτές τις λέξεις... Άκουγε μόνο την καρδια της που χτυπουσε σαν τρελή στο στήθος της και τα λόγια ξεπήδησαν απο μέσα της χωρίς να σκεφτεί το παραμικρό... Τι πηγε να κανει; Να εξομολογηθεί τον έρωτα της σε έναν άνδρα που δεν της ανήκε και δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει δικός της... 

Κατέβασε ηττημένη και ντροπιασμένη το κεφάλι και καταπίνοντας τον κόμπο που έκλεινε τον λαιμό της,  έφυγε από κοντά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κατέβασε ηττημένη και ντροπιασμένη το κεφάλι και καταπίνοντας τον κόμπο που έκλεινε τον λαιμό της,  έφυγε από κοντά του.

Έκλεισε την πόρτα του δωματίου της και ακούμπησε πάνω στο παγωμένο ξύλο το μέτωπο της, αφήνοντας τα βουβά δάκρυα της ελευθέρα. Άκουσε το θόρυβο από το γυάλινο μπουκάλι που συγκρούστηκε στον τοίχο κι αμέσως μετά την εξώπορτα να κλείνει με δύναμη κι έκλεισε τα μάτια της σφιχτά.

Η φοβισμένη φωνή της Κλέλιας  που φώναζε το όνομα της, έφτασε στα αφτιά της και χωρίς να χάσει χρόνο, σκούπισε τα δάκρυα της κι έτρεξε κοντά της.

«Νόρα τι ήταν αυτό;» ρώτησε ο Πέτρος τρομαγμένα, ενώ καθόταν δίπλα στην αδερφή του, κρατώντας τη αγκαλιά για να την καθησυχάσει.

«Τίποτα αγόρι μου. Μάλλον το τρελόσκυλο, ο Φρίξος, θα έριξε πάλι κάτι στο σαλόνι.» του απάντησε και προσπάθησε να χαμογελάσει καθησυχαστικά στα δύο παιδιά.

«Που είναι ο μπαμπάς; Θέλω τον μπαμπά!» κλαψούρισε η Κλέλια και η Νόρα την τράβηξε στην αγκαλιά της.

Όταν ανθίζουν οι αμυγδαλιέςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα