final

7.3K 681 127
                                    

Yoongi tüm soğuğa rağmen montuna sıkı sıkı sarılmış bir şekilde beklerken hafif endişe duyuyordu.Soğuk adeta burnunu dondurmuş nefes almasını dahi engellemişti.

Jimin'in dans odasının bulunduğu binanın dışındaydı.Her ne kadar içeriye girmek ve Jimin'i dans ederken görmek istesede onu rahatsız etmek istemiyordu.Çünkü Jimin Yoongi geldiği zaman dans etmeyi kesiyordu.Nedeni neydi bilmiyordu ama kurcalamadı Yoongi.

Onun için soğukta beklemeye razıydı.

Ellerinin donduğunu hissettiğinde kazağını ellerine çekti ve tekrar cebine yerleştirdi.Dondurucu soğuk adeta bedenini kavuruyordu.

Bir süre sonra binanın kapısı açıldı.Jimin kafasında ki bere ve şişme montu ile görüldü.Yoongi ona dönerken üşüyeceğini düşündü.Kendi donduğu halde.

Jimin boynuna sardığı atkıyı Yoongi'nin yanına gelene kadar çıkarmış ve soğuktan neredeyse dudakları morarmış büyüğünün boynuna dolamıştı.

"İçeriye gelseydin ya donmuşsun.Biraz daha kalsan buz tutacakmışsın." Yoongi kızarmış ve neredeyse donacak olan burnunu çekti.

"Seni rahatsız etmek istemedim." Jimin Yoongi'nin yüzüne değişik bir ifade ile baktıktan sonra henüz soğumamış ellerini kaldırdı ve tersini Yoongi'nin yanaklarına bastırdı.

Bembeyaz tenli çocuğun yanakları adeta al al olmuş ve soğuktan donmuştu.Jimin ellerinin ısısını biraz da olsa aktarmak için yanaklarını okşadı Yoongi'nin.

"Beni asla rahatsız etmiyorsun." Bir süre sadece gözlerine baktı.Daha sonra ise ellerini yanaklarından çekerek Yoongi'nin montunun cebinde ki elini kavradı.Jimin'nin bu halini daha bir ayrı seviyordu Yoongi.

Davranışları nefessiz bırakıyordu onu.

"Yürüyelim diyeceğim fakat sen donmuşsun." Yoongi soğuğu unutmuştu.Jimin'nin ona yaydığı sıcaklık o kadar baskındı ki burnunun uyuştuğunu dahi hissetmiyordu.

"Yürüyelim." Yoongi montunun cebinde ki eli daha sıkı kavradı ve yürümeye başladı. "Senin varlığın beni ısıtıyor."

Jimin kalbinin ağırdığını hissetti.Sanki oraya bir bıçak saplanmışcasına sızladı sol yanı.

Onun aşkına hakettiği karşılığı veremediği için kendini suçladı.O kadar saf seviyordu ki aslında Yoongi.Onun tüm sapıklıklarını görmezden getirecek bir aşkı vardı.

El ele yürüdüler.Daha ne kadar daha yürüyecekleri belli değildi.Sadece yan yana oldukları için soğuğa karşı dayandılar.

Soğuk artık gerçekten bastırınca durdu Jimin.Kendi bu kadar üşümüşken saatlerce kapının önünde bekleyen Yoongi'nin donmuş olduğunu düşündü.Neredeyse Han nehrine yaklaşmışlardı.

"Yoongi dönelim mi? Çok üşümüş görünüyorsun." Jimin'nin dediklerini zar zor kavradı Yoongi.Kulaklarının donduğunu hissediyordu.Uyuşmuş ve kalıplaşmıştı.

"Seninle biraz daha kalmak istiyorum." Jimin daha fazla dayanamayıp ellerini ayırdı ve Yoongi'nin boynuna doladı.Onu kendine çekip birazcıkta olsa ısıtmak istiyordu.

Bu soğuk akşamda onlardan başka kimse yoktu ortalıkta.Olması zaten imkansızdı çünkü bu soğuğa hiçbir beden fazla dayanamazdı.Jimin ve Yoongi'yi gören insanlar dalga geçmekte biraz haklıydılar.

"Yoongi ben birşey fark ettim." Yoongi kafasını Jimin'nin göğsünden hafif kaldırıp gözlerine baktı.Soğuk nefesleri birbirlerine çarpıyordu. "Sende fark ettin mi?" Yoongi Jimin'nin söylediği şeyi anlamamıştı.

Jimin hafif soğuk dudaklarını morumsu dudaklarla birleştirdi.Yoongi soğuktan değil Jimin'nin hissiyatından titretmiş ve uyuşmuş dudaklarını hareket ettirmişti.Jimin için bu öpücük çok değerliydi.İlk defa onu öpüyormuş gibi hissediyordu.Dudaklarını ayırdıklarında nefeslerini verdiler.

"Neyi fark ettim mi?" Alınlarını birleştirmiş öylece beklerken Jimin gözlerini kapatmış ve dudaklarını aralamıştı.

"Sana aşık olduğumu.."

EVEETT FİNAL YAPTIM

EVEET BİTTİ

BELKİ ÖZEL BÖLÜM ATARIM AMA ŞUAN DEĞİL

41 BÖLÜM BOYUNCA BURADA OLAN VE DESTEĞİNİ EKSİK ETMEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ^^

ŞİMDİ DİĞER SHİP HİKAYELERİMİ HAZIRLAYIP SİZE SUNACAĞIM YAVRUMLAR *ÖPÜCÜK ÖPÜCÜK*

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin