17

8K 874 101
                                    

"Lanet olsun!" Jimin elinde ki telefonu bir köşeye fırlatırken Jungkook korkuyla kafasını kaldırıp ellerini saçlarından geçiren Hyunguna baktı.

"Beynim ve kalbim bir savaş içerisinde  Jungkook!" Jungkook aralarında olan şeye anlam veremeyen kişiydi.Gerçi Jimin'nin kendisi bile şuan olanlara anlam veremiyordu.

"Bu çocuk beni delirtecek! Yapıştı sanki!" Jungkook telefonunu cebine tıkarken dudaklarının arasından kıkırdama kaçtı.

"Hoşuna gitmedigini söyleyemezsin Hyung." Jimin'nin gözleri açılabildiği kadar açılırken yerinden hızla kalktı.

"Saçmalama! Neden hoşuma gidecekmiş bu sapık?!" Jungkook ellerini saçlarından geçirip bilmiş bir ifadeyle Hyung'una güldü.

"Lütfen hyung anlayabiliyorum.Benden saklamana gerek yok." Jimin Jungkook'un kafasına sert bir şaplak attıktan sonra yerine tekrar oturdu.Jungkook acıyla kafasını ovalarken telefonunun sesi tüm odada yankılanmıştı.Yoongi'nin aradığını gören Jungkook'un yüzünde sinsi bir gülümseme oluştu.

"Efendim Yoongi Hyung?" Jimin'nin kafası hızla kalktı ve Jungkook'a baktı.Kalbi neden olduğunu bilmediği bir şekilde hızla atmaya başlamıştı.Büyükçe yutkundu.Daha önce onun sesini duymamıştı.Fakat şimdi Jungkook onunla rahat bir şekilde konuşuyordu.

"Jimin Hyung mu?" Jungkook Jimin'e bakarken Jimin eliyle 'burada değilim' demeye çalışıyordu.

"Burada burada." Jungkook'un şuan ki tek isteği kafasına yediği şaplağın intikamını almaktı.

"Tamam Hyung veriyorum." Telefonu Jimin'e doğru uzatırken Jimin'nin kalbi daha da hızlanmıştı.Yoongi ile konuşacağı düşüncesi kalbini hızlandırıyordu.Jungkook'a atabileceği en kötü bakışı attı ama Jungkook'un umurumda değildi.Telefonu eline aldığı gibi boğazını temizledi ve kulağına götürdü.

"Alo?" Avuçlarının içi terliyordu.Yerinde duramıyordu.

"Alo? Jimin?" Sesi yumuşak ve duyabileceği en güzel melodi gibiydi.Jimin sadece konuşmasını istedi o an.Hiç susmamasını..

"Bugün.." Yoongi dediklerini kafasında toparlamaya çalışıyordu.Ne kadar pratik yaparsa yapsın tıkanmıştı bir anda.

"Buluşalım?" Jimin sustu.Onunla buluşmaya hazır hissediyor muydu bilmiyordu.Neden olmasın diye düşündü.Sadece iki arkadaş olarak buluşacaklardı.Bu kadar büyütmesine gerek yoktu.Yoongi sabırla cevabını beklerken Jimin biraz düşündükten sonra ağzını araladı.

"Buluşalım."

TASLAKTAKİ BÖLÜMLER BİTTİ ANNNAAAAĞM

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin