23

7.5K 716 232
                                    

"Çok güzelsin." Filme odaklanmış olan Jimin duyduğu şey ile beraber tüm kanının donduğunu hissetti.Yanakları al al olmaya başlamışken zorlukla Yoongi'ye döndü.

"Hyung böyle şeyler söyleme.Filmi izle lütfen." Fısıltısı bile zorlukla çıkıyordu dudaklarının arasından.Yoongi geriye yaslanıp kollarını göğsünde birleştirirken Jimin'nin kızaran yanaklarını karanlıkta bile fark etmişti.Gülümseyip omuz silkti.

"Filmi beğenmedim.Sen daha güzelsin." Jimin kafasını eğip kızaran yanaklarını gizlemeye çalıştı fakat bu hareketi Yoongi'yi sadece güldürüyordu.Gecenin geç bir vaktinde geldikleri sinemada hiç kimse yoktu.

Yoongi'nin gece gelmek istemesinin nedenini şimdi anlamıştı Jimin.

"Utanman beni daha çok tahrik ediyor Jimin.Lanet olası bir tatlılığın var." Jimin kafasını kaldırıp sinirle Yoongi'ye baktı.Onu utandırmaktan zevk mi alıyordu?

"Bu açık sözlülüğün beni deli etmeye başladı Hyung!" Ona 'Hyung' demek istemiyordu Jimin.Ama Yoongi ona eğer söylemez ise öpececeğini söylediği için Hyung demeye başlamıştı.Aslında onun için Yoongi'yi öpmek bir hediyeydi ama şuana kadar korumaya çalıştığı kişiliğini aynı şekilde devam ettirmek istiyordu.Eğer bir anda Yoongi'ye yaklaşmaya başlarsa bu Yoongi'nin dalga konusu olacağı manasına geliyordu.Yoongi avuçlarını Jimin'nin yanaklarına yerleştirdi.

"Bunu bana açık olmamı söylemeden önce düşünecektin Park Jimin." Jimin gözlerini devirip kendini geriye çekti ve Yoongi'nin elini havada bıraktı.

"Bu anlamda söylemediğimi biliyorsun!" Yoongi'nin kahkahası filmi bastırıp salonda yankılandı.

"Ben anlamak istediğim şekilde anlıyorum." Jimin'i sinir etmek onun için o kadar zevk vericiydi ki sabahtan akşama kadar bunu tekrarlayabilirdi.Jimin'nin utançtan kızaran yanakları iyice kırmızılaşmıştı.

Filme döndü ve odaklanmaya çalıştı ama Yoongi ona her defasında engel olup orada olduğunu hatırlatıyordu.Yoongi Jimin'nin ellerini kavrayıp incelemeye başladı.Ufak ve tombul ellerini okşadı.

Jimin'nin kalbi at yarışında gibiydi.Kalbinin sesini kendi bile duyabilirken Yoongi'nin duymamasının imkansız olduğunu düşündü.Yoongi Jimin'nin ellerini bırakıp bacağına yerleştirdi.Yaramazlık yapmak isteyen çocuklar gibi görünüyordu.Jimin bu defa engel olmadı.Yoongi'nin ona dokunmasına izin verdi.

Yoongi pantolonunun üzerinden Jimin'e dokunurken Jimin gözlerini kapattı.Onun yaptığı tek bir hareket bile onu hormonları ile başbaşa bırakıyordu.

Jimin sertleşmeye başlamıştı bile.

Ağzından çıkan inlemeye engel olamadı.Yoongi Jimin'nin inlemesine karşılık dudaklarını ısırdı.

Sesi çok tahrik ediciydi.

Filmin araya girdiğinden haberleri dahi yoktu.Yoongi Jimin'e dokunurken Jimin dokunuşu ile zevkten dört köşe oluyordu.

Yoongi Jimin'nin fermuarını açtı ve üyesini ortaya çıkardı.Eliyle kavrarken küçük Jimin uyanmıştı bile.

Yoongi Jimin'i rahatlatmak istiyordu.Jimin'nin ağzından kaçan inlemeler salonu dolduruyor ve Yoongi'nin sertleşmesine sebep oluyordu.

Durmak zorunda kaldılar çünkü çalışanlar bir şeyleri fark etmiş gibiydiler.

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin