31

6.5K 605 163
                                    

"Bu lanet olası CD nerede?" Jimin ellerini saçlarının arasından geçirip aramaya devam etti.Eğer o CD birinin eline geçerse gerçekten çok değişik şeyler olurdu ve bunlar kesinlikle Jimin'i mutlu etmezdi.

Evi alt üst etmesine rağmen hiçbirşey bulamamıştı.Annesinin evde olmamasına karşılık dua etmişti.Eğer annesi evde olsaydı Kesinlikle bu dağınıklık için Jimin'i kırk gün hortum ile acımadan döverdi.

"Bittim ben!" Jimin ellerini başının üzerine sabitleyip duvara sindi ve bacaklarını kendine çekti.Odada yankılanan acı dolu inleme ile birlikte sinirinden çığlık attı.Bazen böyle oluyordu.Sinirlenir ve bunun acısını boğazından çıkarırdı.Çığlık atardı.

"Kulaklarımı siktin." Ellerini hızla başının üzerinden çekip sesin geldiği yöne çevirdi bakışlarını.Min Yoongi elinde ki parlak cd ile kapı pervazına yaslanmış bir şekilde ona bakıyordu.Elinde ki Cd'yi oyuncu bir şekilde salladı ve göz kırptı.Jimin afallamıştı.Odaklandığı tek şey Cd'ydi.

"Onu bana ver." Sindiği yerden kalkıp Yoongi'ye doğru ilerlerken aynı boyda olduğu çocuğun elinden almaya çalıştı Cd'yi.Yoongi inadına Cd'yi daha da havalandırıp kendine yakınlaştırıyordu küçük olanı.Yoongi fazlaca yakınlaştığı Jimin'i belinden yakaladı ve burnunu yanağına sürttü.

"Buna ihtiyacın yok." Jimin mayışmış bir şekilde melodi gibi gelen fısıltıyı dinledi.Ayaklarının bağı çözülmüştü adeta.Kendini her an düşecekmiş gibi hissediyordu.Yoongi küçük olanı kendinen birazcık uzaklaştırıp elinde ki cdyi iki parçaya böldü.Jimin kısık gözler ile ona bakarken Yoongi Jimin'e doğru bir adım attı.

Jimin refleksen kendini geriye atmıştı.Bu adımlar yatağa kadar devam etti.Jimin attığı diğer bir adımda kendini yatağa düşmüş bir şekilde buldu.Poposu yumuşak yatak ile buluşurken Yoongi dizini yatağa sabitleyip Jimin'nin üzerine eğildi.

"Senin bana ihtiyacın var." Ellerini Jimin'nin iki yanına sabitleyerek yüzlerini yakınlaştırdı.Şimdi Jimin tümüyle yatakta uzanıyordu.Yoongi dudaklarını yavaşça birleştirip nazik bir şekilde kavradı alt dudağını.Alt dudağını tadını almak istercesine emerken ellerini Jimin'nin pantolonunun kemerine attı.

Kemerin tokasını çözerken Jimin birinin geleceği düşüncesine -özellikle Jungkook'un- kendini o kadar kaptırmıştı ki içinde değişik bir korku vardı.

Fakat bu kendini Yoongi'ye bırakmasına engel olmadı.

Öpüşmeleri gayet şevhetli bir şekilde devam ederken Jimin Yoongi'nin tişörtüne uzattı ellerini.Fakat Yoongi onu durdurdu.

"Şimdilik sadece seni rahatlatacağım." Dudaklarının üzerine fısıldaması Jimin'nin hormonlarını harekete geçirmişti.Dudaklarını dişleri arasına alıp Yoongi'ye baktı.Yoongi'ye göre bu görüntü resimi çizilecek cinstendi.Yanakları kızarmış , saçları savrulmuş bir Jimin...

En güzel şaheserden bile iyi.

Yoongi Jimin'nin pantolonunun belini kavradı.Jimin kalçasına havaya kaldırıp Yoongi'nin onu yarı çıplak bırakmasına izin verdi.Bel altı tümü ile ortadayken Jimin'nin yanakları daha da kızarıyordu.Yoongi dudaklarını ısırarak baktı küçük olana.Daha sonra ise elini hafifçe kasıklarında gezdirdi.

Elinin geçtiği , parmaklarının sürtündüğü her yer yanıyordu adeta.

Jimin titrek bir nefes verdi ve gözlerini zevkle kapattı.Yoongi parmaklarını çekip dudaklarını gezdirmeye başladı güzel ve pürüzsüz tende.Bir iki öpücük bıraktı ve elini Jimin'nin ereksiyonuna attı.

Üyesine değen soğuk eller Jimin'i titretmiş ve boğazından büyük bir inleme çıkmasına sebep olmuştu.Yoongi Jimin'i bir süre okşadı ve üyesinin uyanmasını sağladı.

Ona sakso çekecekti.

Şimdilik.

Eliyle bir süre penisini çektikten sonra dudaklarını yaladı ve penisi sıcak mağaraya yönlendirdi.Jimin üyesinde hissettiği ıslaklık ve sıcaklık karşısında beynini kaybetmek üzereydi.Başı dönmüş , nefesi kesilmişti.

"Yoongi.." Defalarca yaptığı mastürbasyonlar sırasında inlediği ismi şimdi onun için boğazından çıkıyordu.Yoongi Jimin'i daha fazla aldı ağzına ve gel gitlere başladı.

İsmini her inlediğinde ona daha fazlasını vermek ve rahatlatmak istiyordu.Yoongi daha önce sakso çekmemişti.Hep onun için bunu yapmışlardı fakat bu ilk defa birisi için yapışıydı.

Garip bir histi.Fakat kötü değil.İğrenç hissettirmiyordu.

Daha iyiydi.

Jimin'nin üyesinin tamamını almaya kalkıştı ve yaptı.Jimin artık tümüyle kendini bırakmış ve Yoongi'nin dil hareketlerine karşılık inlemekten başka birşey yapamaz duruma gelmişti.

Zevkten delirmek üzereydi.

Yoongi Jimin'de boylu boyunca dilini gezdirdikten sonra tekrar ağzına aldı ve emdi.Jimin artık uç noktadaydı.

Yoongi'nin yaptığı son bir hareket sonrasında ağzını tohumları ile doldurmuştu.

Yoongi beklemeden yuttu ağzında ki herşeyi.Onun için Jimin'nin tadı hiç birşeye değişilmezdi.

Anlatılamayacak kadar güzel.

Jimim nefes nefese kalmış bir şekilde kafasını arkaya atarken Yoongi kendini yanına bıraktı.

"Hayatım boyunda yediğim en güzel yemekti." Jimin kafasını çevirip Yoongi'ye baktı.En az kendisi kadar terleşmiş ve yorulmuş görünüyordu.

Vücudunu tamamiyle ona çevirip göğsüne yanaştı.Tıpkı bir kedi gibi sırnaşmıştı Yoongi'ye.

"Hayatım boyunca hissettiğim en güzel duyguydu."

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin