26

6.8K 678 286
                                    

Jimin yorgun ve nefes nefese kalmış bir şekilde odanın zeminine bıraktı kendini.Terden ıslanmış saçları alnına yapışmıştı.Derin nefesler alırken göğsü hızla kalkıp iniyordu.

Çektiği görüntüleri kontrol etmek için kalkması ve kameraya doğru yürümesi gerekiyordu fakat bunu yababilecek enerjiyi kendinde bulamıyordu.Bir kaç gündür yükleyeceği video üzerinde çalışıp en iyi sonucu çıkarmıştı.Yani kendisi öyle düşünüyordu.

Dans odasının kapısı açılınca bakışları zorlukla kapıya çevrildi.Gözleri bile yorulmuştu sanki.Elinde bir şişe su ile kapının girişinde bekleyen siyah saçlı çocuğa baktı.Onunla görüşmeyeli uzun zaman oldu diye geçirdi içinden.

Bayadır görüşmüyorlardı.

Zorlukla doğruldu yerinden.Yoongi'de içeriye girip kapıyı kapatmış ve Jimin'e doğru yavaş adımlarla ilerliyordu.Jimin'nin hızla inip kalkan göğsü ve aldığı hızlı nefesler Yoongi'nin bugün zorlanacağının işaretiydi.Terli vücudunda gözlerini gezdirdi.Bir insan nasıl her haliyle hem tatlı hem de çekici olmayı başarabilirdi bilmiyordu.Elinde ki suyu Jimin'e uzattığında Jimin kafasını kaldırıp suyu kavradı.

"Yorulmuş gibisin." Şuan içinden 'sevdiğim bey' diye haykırmak istiyordu ama herşey mesajlaşmada ki kadar kolay değildi.Bunu söylemek hiç ama hiç kolay değildi.

"Dans insanı fazla yoruyor." Jimin'nin nefesleri düzene girdiğinde konuşabilmişti.Yoongi Jimin'nin yanına oturup suyu içişini izledi.Adem elması ahenk ile dans ederken yutkundu.Zorlanıyordu.Suyu içtikten sonra yanına bıraktı Jimin.

"Buraya neden geldin?" Bodozlama giriş yaptığı için kendini biraz değişik hissetmişti ama merak ediyordu.Burayı nereden bulduğu çok barizdi.Jungkook söylemişti yerini ona.

"Seni görmek için." Ondan büyük bir insanla daha önce böyle konuşmamıştı Jimin.Herkese saygı ile yaklaşmış ve bunu korumuştu.

Ama Yoongi'de farklı birşey vardı.Onunla saygı ifadesi ile konuşmak istemiyordu.Onun kendinden yaşça büyük olmasını kabullenmek istemiyordu.Evet belki bu ufak bir şeydi ama Jimin bunu yok saymak istiyordu.Saçlarını savurdu.Alnına yapışmış teller ayrılmış ve dağılmıştı.Yoongi'nin temiz siyah saçları da aynı onun gibi pamuksuydu.Jimin bir süre onlara bakakaldı.Dokunmak geliyordu içinden.

Ve yaptı da.

Elini kaldırıp Yoongi'nin pamuksu görünen tutamlarına geçirdi.Yoongi bu anı hareket karşısında şaşırmıştı.Jimin ise göründükleri kadar pamuksu olan saçları okşuyordu.

"Saçların çok yumuşak." Yoongi kendine geldikten sonra elini uzatmış ve Jimin'nin saçlarına dokunmak istemişti ama Jimin kendini geri çekmişti.

"Terliyim." Yoongi havada kalan elini tekrar harekete geçirmiş ve Jimin'nin saçlarının arasına sokmuştu.Onun için terli olup olmaması önemli değildi.Sadece onu ellerinin altında hissetmek istemişti.Terli saçlarından sonra terli ensesine kaydırdı elini ve Jimin'nin yüzünü kendine yaklaştırdı.

Belki bu başkalarına göre iğrenç olabilirdi ama Yoongi'ye göre onun terli hali bile çekiciydi.

Yüzlerinin arasında az bir mesafe varken birbirlerinin gözlerine baktılar.Jimin onun kırmızı dudaklarını kavramak istedi.Tadına bakmak ve doyana kadar bırakmamak..

Bunu da yaptı.

Dudaklarına yapıştırdığı dudakları ile kavradı ve arasına hapsetti.Yoongi'nin zaten istediği şey bu olduğu için hiç durmamış ve ona anında karşılık vermişti.Jimin'i az önce yattığı zemine tekrar yatırıp üzerine çıkarken dudakları ahenk ile dans ediyordu.Yoongi ellerini Jimin'nin tişörtünün ucuna getirip çıkarmak için yukarı kaydırdı.

Ortaya çıkan şaheser gibi vücuda saatlerce bakabilirdi.

Tişörtü kafasından çıkarıp bir kenara atarken Jimin Yoongi'nin gömleğinin düğmelerini çözmeye çalışıyordu.Ne ara bu pozisyona gelmiş ve ne ara bir sevişme için kollarını sıvamışlardı bilmiyorlardı.

Yoongi'nin gömleğini çıkardıktan sonra kemerinin takasına attı elini.Hem Yoongi , hem Jimin artık bu olayın gerçekleşmesini istiyorlardı.

Yoongi Jimin'nin kasıklarına otururken Jimin pantolonunun düğmesini açmıştı.Yoongi'nin oturması ile büyük bir inleme bıraktı boş odanın içerisine.Yoongi'yi üzerinden itip yerlerini değiştirdi.Şimdi üstte Jimin vardı.

Dudaklarını tekrar birleştirmiş ve tadını almak istercesine emmeye başlamıştı.Yoongi Jimin'ni kendisine daha çok çekerken Jimin Yoongi'nin kasıklarına kalçasını yerleştirdi.

Ve hareket etmeye başladı.

Yoongi bunu beklemediği için hareketi karşısında donmuş , dudaklarına doğru inlemişti.Kalcası ile yaptığı hareketler Yoongi'yi deli etmek üzereydi.Ellerini Jimin'nin beline atıp hareketlerine yardım etti.

Üyesine değen kalçaları sert bir şekilde becermek istiyordu.Belinde olan ellerini kalçalarına kaydırıp şehvetle sıktı.

"Tanrım! Neden hep ben bu görüntü ile karşılaşıyorum?!" Jimin ile Yoongi bir kez daha ayrılmış , işleri yarım kalmıştı.Jungkook elleri ile gözlerini kapatırken Jimin sinirle yanındaki su şişesini Jungkook'a fırlattı.

Jungkook'un kolu incinmiş olabilirdi ama buna kesinlikle değerdi.

YİNE FAKE ATTIM GİBİ OLDU AMA FAKE DEĞİL SONUNU GETİREMİYORUM HELP ME

İLK SMUT DENEYİMİM OLACAK FJKDJDKKDKG YAZAMIYORUM LAN

Bİ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYIN YAZARINIZIN PLS YANİ

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin