33

5.8K 691 95
                                    

"Hayatımda senin kadar salak bir insan daha tanımadım." Jimin yaklaşık 2 saattir aynı şeyi söyleyen Jungkook'a aynı bakışı attı.

"Onun seni gerçekten sevdiğini görmeyecek kadar salaksın hem de." Jimin artık dayanamayarak ellerini kulaklarına kapattı.Aynı şeyleri duymaktan sıkılmıştı.

"Sus artık." Jimin'e göre Yoongi'nin tek istediği zevk verecek bir oyuncaktı.Jimin o oyuncaklardan biri olmak istemiyordu.Yoongi'den hoşlanması onu bırakmayacağı anlamına da gelmiyordu.Vücudunu isteyen birisini kolaylıkla unutabileceğini düşünüyordu.

Aşkını kalbine gömebilirdi.

Ellerini kulaklarından yavaşça çekerken Jungkook'un susmuş olmasını diledi.

"Ben susayım da sen seni gerçekten seven insanı ellerinin arasından kaçır öyle mi?"

"Konuşunca bir işe mi yarıyorsun?" Sakince sorduğu soru karşılığında Jungkook iyice sinirleniyordu.

"Seni yaptığın hatadan geri çekmeye çalışıyorum!" Jimin bir hata yaptığını düşünmüyordu.Bunu söylemesi onun sinirlerini bozmaya başlamıştı.

"Beni sadece sikmek için kullanacak olan birinden uzak durmam hata mı oluyor?" Jimin kendince dünyanın en haklı insanıydı.Jungkook'a göre ise en aptalı.Yoongi'nin ona olan sevgisini göremeyecek kadar aptal..

"Gerçekten aptalsın." Jungkook sustu ve bir daha bu konu hakkında bir şey söylemeyeceğine dair kendine yemin etti.Çünkü Jimin bunu hak ediyordu.Onu elinden kaçırması onun sorunuydu.Neden çabalıyordu ki? Kendileri halletsinler ya da Jimin salaklık yapmaya devam etsin.

Jimin cebinde titreyen telefonunu çıkardı ve gelen bildirime baktı.Youtube'dan bir çok bildirim geliyordu.Attığı son videoya gelen yorumları okumaya başladı.Bu video bir dans videosu değildi.Sadece vlog çekmişti ve bir şeyler anlatmıştı.Bir çok yorum vardı fakat en başta beğeni rekoru kıran Yoongi'nin yorumuna takıldı gözleri.Yaklaşık 1 saat önce yaptığı yorumu bir çok kişi tarafından beğenilmiş ve altına bir çok yanıt atılmıştı.

Jimin şaşkınlık içerisinde Yoongi'nin ne yazdığına baktığında yanaklarının sinirden ve utançtan kızarmaya başladığını hissetti.Sanki tüm kan saniyeler içerisinde yanaklarına toplanmıştı.

"Ya gülme ya da sadece bana böyle gül."

did you notice? ❆ yoonmin✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin