Κεφάλαιο 31ο

1.6K 190 14
                                    

Ο Νικήτας θορυβήθηκε πολύ από το τηλεφώνημα του Λουκά και αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη στην Νόρα , πριν ξεκινήσει τους δικούς του ασθενείς. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο είδε τις δυο μαμάδες να φλυαρούν χαρούμενα και χαμογέλασε με την εικόνα τους αλλά όταν αντίκρισε το άδειο κρεβάτι της Νόρας ,το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη του.

«Καλησπέρα κυρίες μου. Η Νόρα;» ρώτησε προσπαθώντας να ακουστεί ήρεμος .

«Στο μπάνιο είναι .» είπε η Στέλλα με σιγουριά , όμως η Δήμητρα δεν φάνηκε να συμμερίζεται την σιγουριά της .
«Πολύ ώρα λείπει δεν νομίζεις;» ρώτησε και πλησίασαν και οι τρεις την κλειστή πόρτα του μπάνιου .

«Νόρα αν είσαι μέσα άνοιξε ,γιατί θα μπω μόνος μου!» φώναξε αφού πρώτα χτύπησε την πόρτα και δεν πήρε καμία απάντηση.
«Άσε τις ευγένειες και άνοιξε βρε Νικήτα . Αν έπαθε κάτι;» τον προέτρεψε ανήσυχη πια η Στέλλα .

Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη ,αλλά το μπάνιο ήταν άδειο και ο Νικήτας γύρισε και τις κοίταξε θυμωμένος .

«Έφυγε και δεν καταλάβατε τίποτα; Αυτός ήταν ο λόγος που ήσασταν εδώ ! Να την προσέχετε !»
«Εμείς μιλάγαμε και εκείνη τσαντίστηκε και πήγε στο μπάνιο.» ψέλλισε η Στέλλα .
«Και δεν υπήρχε λόγος να τσαντιστεί ,αλλά την δικαιολογούμε λόγο ορμονών.» συμπλήρωσε η Δήμητρα και ο Νικήτας τις κοίταξε αυστηρά και τους έκανε νόημα να σταματήσουν .
«Συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ ! Πριν λίγο με πήρε ο Λουκάς ανήσυχος και μου είπε να μην αφήσουμε τη Νόρα στιγμή μόνη της και τώρα εκείνη αγνοείται. Επειδή εγώ δεν έχω καμιά όρεξη να του το ανακοινώσω , ξαμοληθείτε να τη βρούμε. Κυρία Δήμητρα στην καφετέρια ! Στέλλα ψάχνεις στον όροφο και εγώ στο ισόγειο και θα βάλω και τις νοσοκόμες να ψάχνουν . Το καλό που σας θέλω να μην έχει πάθει κάτι!»


Ο Λουκάς ανίδεος για όσα συνέβαιναν τελείωσε το γύρισμα και ξεκίνησε βιαστικά για το νοσοκομείο γιατί από την στιγμή που είδε την Ζέτα δεν μπορούσε να ηρεμήσει . Η εμφάνιση της έδειχνε άνθρωπο που είχε αρχίσει να χάνει τον έλεγχο και φοβόταν τη στιγμή που θα ξεσπούσε .
Προσπάθησε να βγάλει αυτές τις σκέψεις από το μυαλό του και να επικεντρωθεί στα ευχάριστα . Σε λίγο καιρό θα είχε κοντά του έκτος από την γυναίκα που αγαπούσε και το μωρό τους ,τον καρπό του έρωτα τους . Άραγε θα ήταν κορίτσι ή αγόρι; Δεν τον ένοιαζε ιδιαίτερα το φύλο αρκεί να έπαιρνε τα μάτια της . Όχι τόσο για το χρώμα αν και ήταν καταπληκτικό, αλλά για την καθαρότητα που είχε όταν σε κοιτούσε - σαν να μπορούσε να φτάσει στην ψυχή σου.

ΠεπρωμένοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα