Κεφάλαιο 20ο

1.8K 201 6
                                    


Ο Λουκάς και η Νόρα κοιτάζονταν στα μάτια με μια ένταση πρωτόγνωρη, που πρώτη έσπασε εκείνη .

«Τι συμπεριφορά ήταν αυτή στον ξένο άνθρωπο;»
«Τώρα το θυμήθηκες πως είναι ξένος άνθρωπος; Όταν καθόσουν και δεχόσουν τα λουλούδια και τα χειροφιλήματα ήταν γνωστός ;»της επιτέθηκε .
«Τι είναι αυτά που λες ; Αφού σου εξήγησα...»
«Τρίχες ! Δεν είμαι ούτε τυφλός ,ούτε χαζός! Μπορώ να ξεχωρίσω τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζει ένας άντρας μια γυναίκα και ο δικός του, μόνο αθώος δεν ήταν !»

Η Νόρα τα είχε χάσει με την αντίδραση του . Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν θα φανταζόταν πως ο Λουκάς Μαυρίδης, ο γνωστός ηθοποιός με τις απίστευτες κατακτήσεις , ζήλευε εκείνη . Ασυναίσθητα χαμογέλασε , κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Λουκά.

«Βρίσκεις κάτι αστείο σε όλο αυτό ;» την ρώτησε έξαλλος.
«Εσύ είσαι αστείος.» του είπε και άρχισε να γελάει κάνοντας τον να τα χάσει .
«Γελάς μαζί μου;»
«Είσαι ...απίστευτος.» είπε χωρίς να σταματήσει τα γέλια .

«Θεέ μου δώσε μου δύναμη γιατί θα την σκοτώσω!» μουρμούρισε και έστρεψε το βλέμμα του στο ταβάνι σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει . «Νόρα σύνελθε!»
«Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη και μετά τα λέμε....» του είπε η Νόρα ,μέσα από τα αναφιλητά που της είχε προκαλέσει το γέλιο.

Ο Λουκάς απορημένος, πήγε μέχρι τον καθρέφτη και τότε κατάλαβε και άρχισε να γελάει και εκείνος. Φορούσε μόνο το μποξεράκι του και όση ώρα της φώναζε, κουνούσε την κουτάλα πέρα δώθε , με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει ολόκληρος με σάλτσα.

«Μου αρέσει που ζηλεύεις ,αλλά μην το παρακάνεις.» του ψιθύρισε η Νόρα και τον αγκάλιασε από πίσω .

«Ποιος ζηλεύει;» την ρώτησε έκπληκτος και γύρισε να την κοιτάξει ξεφεύγοντας από την αγκαλιά της .
«Αυτό είναι το τρελό. ΕΣΎ ζηλεύεις ΕΜΈΝΑ
«Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι μια στιγμή . Πρώτον εγώ ΔΕΝ ζηλεύω και δεύτερον, γιατί υποτιμάς τον εαυτό σου;»
«Καλά . Ας πούμε πως σε πιστεύω για να το λήξουμε .» είπε συγκαταβατικά και ακούμπησε τα χείλη της στο στήθος του. «Λουκά; Νομίζω πως σου έχει πέσει λίγο παραπάνω αλάτι στην σάλτσα .» τον πείραξε και εκείνος την έριξε στον ώμο του και μπήκαν όπως ήταν και οι δυο μέσα στο μπάνιο για να πλυθούν , με την Νόρα να διαμαρτύρεται και να γελάει .

Όσο για το φαγητό...Τελικά παρήγγειλαν απέξω...



ΠεπρωμένοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα