Ξεκινάς να γράφεις για τον εαυτό σου. Όποιος πει το αντίθετο θα πει ψέματα, να το ξέρετε αυτό. Μόλις καταφέρεις να αποτυπώσεις σε λέξεις τις σκέψεις που είχαν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου, αρχίζεις να σκέφτεσαι πως θες να μοιραστείς το « αριστούργημα» σου με τον κόσμο και αρχίζεις να βασανίζεις τους φίλους σου. Εκείνοι με την σειρά τους για να μην σε στενοχωρήσουν, σου κάνουν την χάρη να διαβάσουν αυτά που έχεις γράψει και σε γεμίζουν με καλά λόγια που σου δίνουν το  θάρρος που χρειάζεσαι για  να συνεχίσεις. Μέσα σου όμως σε τρώει η ανασφάλεια και σκέφτεσαι πως σου είπαν καλά λόγια για να μην σε στενοχωρήσουν. Έτσι καταλήγεις σε ένα χώρο σαν αυτό, να ψάχνεις την επιβεβαίωση από ανθρώπους αγνώστους, που ελπίζεις πως θα είναι πιο αντικειμενικοί. Τότε αρχίζει η αγωνία. Περιμένεις ένα σχόλιο, ένα αστεράκι ή απλά να δεις πως ανεβαίνουν τα views και, όταν αυτό αρχίσει να συμβαίνει, νοιώθεις ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Όταν πάλι δεν γίνεται, πέφτεις στα τάρταρα και αμφισβητείς όλα όσα έχεις κάνει.
Αν αντέξατε να διαβάσετε όλο αυτό το λογύδριο, σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να διακινδυνεύσετε να κάνετε ένα ταξίδι στον δικό μου κόσμο και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω πολύ να μην το μετανιώσετε.
Σας περιμένω ...
*
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να λεω πως μια ιστορία που αγαπήσατε πολύ εδώ στην εφαρμογή, κυκλοφορεί πλέον σε έντυπη μορφή. Πρόκειται για την "Ελξη Παραλλήλων".

https://www.facebook.com/elxi.parallilon/
https://www.goodreads.com/author/show/20415547._
  • JoinedSeptember 2, 2016Last Message
aglaitsa aglaitsa May 10, 2021 12:56PM
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Έχω χαθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά επειδή είχα ανάγκη την επικοινωνία μας, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την μικρή ιστορία, που βρισκόταν στον υπολογιστή...
View all Conversations

Stories by Αγλαΐα Κληρονόμου
Κύκλοι by aglaitsa
Κύκλοι
Η μητέρα του πίστευε πως τα πάντα στην ζωή μας έχουν τον δικό τους χώρο και χρόνο. Αν κάτι από τα δυο δεν εί...
Μνήμες by aglaitsa
Μνήμες
Ορσαλία και Μάρκος . Δυο άνθρωποι που γνωρίζονται τυχαία ένα βράδυ και χάνονται πριν το ξημέρωμα . Δυο άνθρω...
Κομμάτια του μυαλού. by aglaitsa
Κομμάτια του μυαλού.
Νιόβη . Μια γυναίκα , ένα όνομα , ένα ατύχημα και κάποιοι μήνες που μοιάζουν χαμένοι . Το μυαλό παίζει περίε...
5 Reading Lists

#1