Κεφάλαιο 27ο

1.7K 202 5
                                    

Την αμήχανη σιωπή που έπεσε, διέκοψε ο ήχος από το τηλέφωνο του Λουκά .

«Είσαι κοντά σε τηλεόραση;» τον ρώτησε χωρίς εισαγωγές η Έλλη πριν καν μιλήσει και ο Λουκάς έψαξε με το βλέμμα του το χειριστήριο και μόλις το βρήκε άνοιξε την συσκευή .

«Μεγάλος καβγάς σήμερα το απόγευμα, σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών , ανάμεσα στον γνωστό ηθοποιό Λουκά Μαυρίδη και άγνωστο άνδρα. Όπως θα δείτε στα αμοντάριστα πλάνα που προέρχονται από κινητό τηλέφωνο, ο ήρεμος μέχρι σήμερα ηθοποιός, βγήκε εκτός ελέγχου και χτύπησε τον νεαρό με γροθιές . Την κατάσταση έσωσε η παρέμβαση ενός γιατρού.»

Ακολούθησε ένα βίντεο που έδειχνε όλη την σκηνή του τσακωμού και μετά ένα ειρωνικό σχόλιο της παρουσιάστριας.

«Πώς μπορεί ο έρωτας να αλλάξει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου! Άραγε οι πληροφορίες του νεαρού άντρα να είναι αληθείς; Μήπως πρόκειται πράγματι για σχέση μαϊμού; Για την ώρα πάντως δεν έχουμε κάποια αντίδραση από τον ίδιο τον κύριο Μαυρίδη ή κάποιον από το στενό του περιβάλλον .»

«Δεν το πιστεύω...» μουρμούρισε ο Λουκάς εκνευρισμένος και άφησε το τηλέφωνο του με δύναμη στο κομοδίνο .
«Τι είναι όλα αυτά; Πότε έγιναν;» τον ρώτησε η Νόρα μπερδεμένη .
«Αγόρι μου ποιος είναι αυτός ο άντρας;» ρώτησε και η μητέρα του και του χάιδεψε τρυφερά το μπράτσο για να τον ηρεμήσει .
«Θα τον τσακίσω ! Η μάνα του μπαινοβγαίνει στο σπίτι μας και αυτός ...» σχολίασε θυμωμένος ο Περικλής και η Δήμητρα τον κοίταξε έτοιμη να ρωτήσει λεπτομέρειες, αλλά η αντίδραση του Λουκά την σταμάτησε .
«Σταματήστε όλοι!! Θα σας εξηγήσω τα πάντα . Απλά δώστε μου δυο λεπτά να ηρεμήσω.» τους ζήτησε και στάθηκε μπροστά στο παράθυρο με την πλάτη του γυρισμένη προς αυτούς σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει και να σκεφτεί καθαρά .

Πήρε μια βαθιά ανάσα και τους εξήγησε τις υποψίες του για την ανάμειξη της Ζέτας αλλά και ότι σκόπευε να δώσει μια συνέντευξη στον Παύλο για να την φιμώσει κατά κάποιο τρόπο .

Ο Περικλής άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες και η Στέλλα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί το κόκκινο χρώμα στο πρόσωπο του δεν προμήνυε κάτι καλό , ενώ η Δήμητρα ήθελε να σκίσει με τα ίδια της τα χεριά , τον συκοφάντη του παιδιού της .

«Θα μιλήσω στην Φαίδρα και θα την πείσω να βγει ο Νίκος και να παραδεχτεί ότι τον χρησιμοποίησε η πρώην σου.» πρότεινε η Στέλλα .
«Αυτό θα ήταν τέλειο. Λέτε να το κάνει;»
«Η Φαίδρα είναι πολύ ηθικό άτομο. Δεν θα άφηνε το γιο της να κάνει κάτι τόσο ανέντιμο, αν το ήξερε.» τον διαβεβαίωσε και αυτό φάνηκε να τον ηρεμεί λιγάκι .

ΠεπρωμένοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα