Capitolul 13

182 16 3
                                    

-Sunt nebuna. Am innebunit. Imi pare rau.

Am apasat vreo cinci ori pe butonul ascensorului dupa care m-am intors cu spatele la ascensor, privindu-l pe Jimin oppa fata in fata. Si-a indreptat mainile spre fata mea, facandu-ma sa realizez ca aveam fata uda, mi-am sters repede fata luand cate putin aer. Sunetul ascensorului se facu prezent, insa inca eram cu fata spre Jimin oppa.

-Imi pare rau. Nu... Nu stiu ce m-a apucat.

Mi-am aranjat parul si m-am intors cu fata la ascensor. Neobservand ca usa s-a inchis, m-am ciocnit cu fierul usii.

-Au...

Jimin oppa a inceput a rade, dupa care si-a pus mainile pe capul meu, m-a privit in ochi si si-a indreptat incet capul spre mine.

-Daca o sa pup o sa treaca?

Inima imi tresari pentru o clipa insa ochii lui devenisera din ce in ce mai seriosi. Mi-am dus mainile spre fata si m-am intors cu capul iarasi spre ascensor. Mana lui imi acoperi fruntea pentru a evita ciocnirea, ceea ce a facut sa ma dau inapoi. Aveam spatele lipit de pieptul lui, iar respiratia lui ma gadila la ureche.

-Ce ne facem daca te lovesti iar si mai rau?

M-a trecut un val de adrenalina, iar burta mea facea fluturasi. Spuse in soapta, desi nu se afla nimeni pe coridor. M-a tras in urma si a apasat pe butonul ascensorului, inca imbratisandu-ma din spate, dupa care incet-incet mi-a dat drumul. La intrarea in ascensor Jimin oppa mi se paru cu totul o alta persoana, incepuse sa-mi zambeasca, de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Ajunsi in fata usii de la iesire, m-a lasat doar cu un "la revedere" si a plecat. Era ciudat cum ma facea sa trec prin atatea stari, in timp ce el era cel ''cuminte''.

La intrarea in dormitor, pe pat se afla valiza care avea un saculet deasupra. Jimin oppa. El mi-o daduse insa nu aveam timp pentru a o deschide. M-am asezat pe pat si am luat punga in brate, Studiindu-i forma si greutatea, inca indecisa daca ar trebui s-o deschid sau nu. In sfarsit cand ma decisesem sa o deschid, Naeun unnie intrase pe usa, dupa care am ascuns repede punga si am urmarit intrarea ei in camera. S-a asezat langa mine pe pat, mi-a luat mainile. Se facu o liniste ciudata dupa care a zambit spre mine.

-Cum a fost in Jeju?

Stiam ca nu asta e intentia ei si ca nu asta dorea sa-mi zica, insa chiar ai eu simteam ca nu suntem destul de apropiate pentru a impartasi secrete. Sau poate eram singura care credea asa.

-A fost frumos. As vrea data viitoare sa merg cu...

Jiyong.

M-am oprit putin furata de gandul spre Jiyong. El ar fi trebuit sa vina cu mine.

-Sa merg cu voi. Am si gasit un loc minunat.

-Abia astept.

A spus entuziasmata dupa care continua.

-Podul?

M-am uitat mirata spre ea, surprinsa de informatiile primite de la ea.

-De unde stii?

-N-ai vazut episoadele noi WGM? Nu stiai ca sunteti filmati? Adica tu... Si... Stii tu cine... Jiminnnn......

S-a intreptat fulger spre salon, unde scosese un laptop dupa care mi-a aratat ultimul episod din WGM cu mine.

"-Jimin. 21 de ani. Atractiv. Talentat."

"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
We Got Married (Park Jimin FF)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum