Capitolul 5

313 14 12
                                    

YG Studio

-Pentru ca celelalte fete au facut deja photoshoot-ul, eu si Minhye vom face sesiunea foto pentru prezentarea ei. Pentru a nu pierde timpul il veti avea pe Teddy pentru a ca prezenta piesele pentru mini-album. zise Jiyong.

Desigur ca aveam sa pozez cu el... Dar tot inca eram iritata de ce mi-a facut, trebuia sa nu uit nici de pastila, daca avea sa fie contact intre noi, trebuie sa am mai multa grija. Fighting Minhye!

Curand am fost dusa intr-un salon de machiaj, unde mi s-a dat si 3 costume.

-Incepem in 5 minute, va rog sa va pregatiti. un membru al staffului.

Eram nervoasa, ca de obicei, insa aveam sa fac o treaba buna.

Photoshootul a mers bine, am ajuns chiar sa primesc laude de la fotograf, Jiyong a cooperat bine, era de asteptat de la cineva atat de indemanatic, profesional cum il lauda fotograful. Nu am stat prea aproape unul de altul, intelegand ca chiar nu trebuie. In salonul pentru make up i-am zis ca trebuie sa vorbim, insa mi-a raspuns dand din cap. In urmatoarea zi urma photoshootul in grup, cu fetele. Iar eu cu Naeun trebuia sa ne apropiem mai mult, nu, eu si fetele trebuie sa ne apropiem mai mult. Eram prea distantata de ele, iar daca in urma filmarilor avea sa jpavem probleme, aratand cumva prezenta starii ciudate intre noi.

-Minhye, ai zis ca vrei sa vorbim, nu? Hai in camera unde face Bigbang practica. zise Jiyong si ma trase de mana, era ceva lume pe hol, de ce m-ar tine asa?

Camera avea sa fie una spatioasa, fel de fel de linii erau trasate pe podea, de culori diferite, credeam ca doar stagiarii le folosesc, insa nu era nimeni aici, si nu cred ca avea sa mai dea buzna cineva. Pe marginea peretilor erau plasate doua scaune lungi, unde ma asezasem, insa Jiyong nu se aseza.

-Vorbeste. zise Jiyong cu o voce calma. Nu puteam sa-l citesc, intr-un minut putea fi cel mai dragut lucru din lume, iar in celalalt sa tune si fulgere cu el sau sa fie un pervers de necunoscut. Era imprevizibil.

-De ce ai facut-o? De ce m-ai sarutat daca era clar ca nu doream? spusesem eu, acum punand picior peste picior.

-N-am zis ca ai o pedeapsa? De ce nu poti lasa un baiat sa plateasca pentru tine? Si, nu-mi spune, nu cumva a fost primul tau sarut? spuse sarcastic, fata schitandu-i un zambet.

-Desigur ca nu. Insa nu aveai nici un drept sa faci asa. Cumva le faci tuturor fetelor pe care le cunosti asa? Naeun, Soeun, EunB si Rise tot s-au sarutat cu tine? Esti scarbos. ii faceam fata, nu aveam sa-l iau cu bombonica mai mult, nu sunt asa de buna pe cat crede.

-Desigur ca nu, cine ma crezi? curand in ochii lui se aprinsesera niste flacari. Era de speriat. Nu pot sa neg ca m-a facut sa tresar putin.

-Exact, nu te stiu, nu ma stii, de ce ai face unei persoane asa ceva?! incepusem sa ridic vocea, facand un usor ecou sa rasune in toata camera.

-Iesi cu mine, hai sa ne intalnim. Fii iubita mea. zise si se uita direct in ochii mei. Vroia cu orice pret sa ies cu el. Dar de ce?

-De ce? Nu ne stim pe mult timp. Cand te-am vazut ai fost un pervers in ochii mei. zisem eu.

-Nu te stiu doar de azi, te-am urmarit in tot acest timp. Cumva mi-ai atras interesul.

-M-ai urmarit?

-Nu e ceea ce crezi, cum sa-ti zic... Am vazut toate videoclipurile din perioada ta de stagiara, cateodata treceam pe langa camera de practica, si te vedeam cum muncesti din greu. Te admiram. Curand sentimentul s-a schimbat...

Linistea se coborase in incapere, facand putin ciudata atmosfera, insa continuand.

-Nu stiu nici eu de ce ma comport asa, ma fac confuz cu comportamentul tau. Ai fost trista, imediat dupa ce ai zis tot, erai deja cu zambetul pana la urechi, la sfarsit te-ai enervat, si tot continui sa te certi cu mine.

We Got Married (Park Jimin FF)Where stories live. Discover now