Capitolul 7

281 17 2
                                    

"Noi suntem impreuna."

Mirarea se citise pe fata tuturora, chiar si membrii BigBang au fost surprinsi de decizia lui Jiyong. Insa Nana nu fusese atat de uimita, dupa care incepuse sa zambeasca zicand:

"Stiam eu, credeam ca n-o sa zici niciodata."

Jiyong ma luase si ma asezase pe scaun.

"Si pentru emisunea We Got Married, e in regula sa participe, doar ca am vrut sa va anunt dinainte, in caz ca Min se poarta ciudat." zise Jiyong.

"Umm, eu nu am nimic de zis. Presimt ca o sa fie o noapte lunga." zisesem eu.

"Si cu emisiunea ce o sa faceti? Nu cred ca sotul tau n-ar putea sa nu se ataseze de tine, insa Jiyong, tu n-o sa fii gelos pe ei?" zise deodata Soyou unnie.

"Cred ca sunt destul de mare deja ca sa am incredere in ea, nu ca ar fi real, oricum ca toate cuplurile, se vor desparti dupa un an, si in plus, eu o s-o pot vedea in fiecare zi, in timp ce el la fiecare cateva saptamani." zise calm.

"Mai e si poza lui, ai vreo idee cine ar putea fi?" zise EunB unnie.

"Asta trebuie sa aflam, insa nu cred ca ar trebui sa lasam prea multe persoane sa stie despre relatia noastra, nici chiar PD Yang nu stie." zise Jiyong.

"Pe 14 Februarie nu e Ziua Indragostitilor? Asta nu inseamna ca trebuie sa pregatesti si vreun cadou?" Rise zisese.

"Oh... Ai dreptate, trebuie sa-i faci si ciocolata?" incepuse sa ma tachineze Nana unnie.

"Nu cred, daca nu-mi ziceati voi nu era sa-i mai iau ceva, deci ii pot cumpara doar ceva." zisesem eu, insa poza tot ramasese cea mai mare dilema, avea sa fie in regula.

Dupa aprobarea tuturora ne întorsesem la tortul nostru, era pacat sa uitam de el.

Incepusem sa taiem tortul, iar fetele se obisnuisera cu fata pea de iubita, desi nu o prea aratam, il iubeam enorm pe Jiyong. Imi parea deja rau ca nu i-am zis-o niciodata, nu aveam incredere ca ma iubeste la fel, sau poate ca-mi era teama. Teama ca ma va lasa, si uram despartirile.

"Alo, da eu sunt." lui Jiyong ii sunase telefonul, iar dupa nenumarate apropari, le soptisera ceva celor de la BigBang. Nu eram obisnuita sa stau langa ei, insa doream sa modific asta pe parcurs.

"Min, eu o sa fiu plecat putin cu baietii. Voi distrativa, ne vedem maine." zise Jiyong, aplicandu-mi un usor pupic pe frunte, dupa care le zambi fetelor in semn de ramas bun. Curand ramaseseram doar noi, fetele, unde celelalte incepuse sa tipe de bucurie. Noaptea aceea, chiar a fost lunga.

"Au venit niste colete pentru voi, au fost deja verificate, sunt de la fanii vostri." JinSoo oppa zise, avand doua cutii imense in urma lui. As fi vrut sa le punem un nume fandomului cat mai repede, si începusem sa-mi iubesc fandomul, mai ales ca toata saptamana vom fi in graba pentru promovarea mini-albumului "A-Absolute", si a piesei Crazy.

Inkigayo, a doua zi

"Fetele, v-ati uitat pe Youtube? Stiti cate vizualizari avem?" Rise unnie cu zambetul pana la urechi venise spre noi cu mobilul in mana.

"Unde-i graba? Am vazut deja." Soyou unnie se pornise spre Rise unnie.

"Minhye, ai vazut? Când ai de gand sa-ti cumperi si tu un telefon?" tipase EunB unnie la mine.

"Ace a depasit 10 milioane de vizualizari doar intr-o zi!!" Nana unnie zisese.

"Trebuie sa va pregatiti de live, incepeti in 5 minute, echipa de stilisti, stand-by." Jinsoo oppa se agitase, stia ca trebuie sa fie totul perfect si nu ne putem permite greseli.

We Got Married (Park Jimin FF)Where stories live. Discover now