Capitolul 11

219 13 6
                                    

-La cumparaturi?

-Asta fac toate cuplurile, nu?

A venit incet-incet spre mine si m-a condus la masina, fiind inca ocupata cu prinderea parului, de vreme ce era lung si ma deranja mai mereu. A dat drumul masinii si am pornit la ''cumparaturi''.

-Ce-i cu fata asta? Nu-ti plac cumparaturile? a spus uitandu-se pentru o secunda spre mine, intorcandu-se cu fata spre drum.

Nu-mi placeau cumparaturile. Trebuia sa recunosc, insa de vreme ce sunt cu el, nu mi-ar face rau cateva.

-Nu. Ma intreb cum de cum s-au anulat filmarile. Nu cred sa fi acceptat asa ceva YG PD-nim.

-Pai, si-au luat cu toti cate o zi libera. Cine nu ar vrea una?

Am dat din cap dubioasa, ceva era putred. De ce YG Pd-nim ar anula filmarile pentru nici un motiv?

Ajunseseram in fata Magazinului M&S care doar la vederea lui ma facuse nostalgica. Era o companie de articole de incaltaminte si imbracaminte. Si stiam cine-i directorul. Tata. Etaje nenumarate se ridicau in sus, biroul lui abia zarindu-se. Nu-mi venea a crede ca aveam sa ma intorc in locul asta. Insa un mic zambet mi se schita pe fata doar la gândul familiei. tot inca nu inteleg de ce mama a ales sa se duca in America, insa trebuia sa fiu si atenta sa nu fiu recunoscuta. Am cerut de la Jiyong oppa o masca si o sapca.

-De ce ai nevoie de ele? a intrebat parcând cu grija, indicând spre spate.

-N-ar trebui sa ma ascund si eu? Acum ca am debutat?

A dat din cap, cu un zambet pe fata, dupa care se stramba la mine.

-Fetita mea a crescut mare. ma mangaie pe cap, dupa care imi pusesem sapca.

La intrarea in magazin in ciuda mascarii, toata lumea s-a aplecat, iar Directorul general Dn. Park care pusese pus responsabil pe intreprinderea M&S si echipa lui venisera in persoana pentru a ma intampina.

-Nu stiam ca o sa ne faceti o vizita domnisoara. Bine ati venit.

Chiar si Jiyong ramase uimit fata de ce vazuse. Nu spusesem nimanui pana acum iar faptul ca tatal meu detine una din cele mai mari companii de imbracaminte si incaltaminte, Moon&Star insa prescurtat M&S.

Inainte de plecarea mamei, cu ajutorul lui tata, a pus pe picioare firma care in doar trei ani, ajunsese unul din cei mai mari tigri asiatici in frunte cu SPD si FST. Mama o facuse pentru binele meu si al surorii mele, si nici nu visase sa primeasca faima pe urma articolelor de imbracaminte pe care le facea. Eu am ajuns sa invat la economie, mama aprobandu-mi împlinirea visului de a urma calea muzicii, doar cu conditia de a lua conducerea companiei dupa expirarea contractului meu cu agentia YG care, dupa debutul ACE, s-a prelungit contractul si are sa dureze 7 ani. Timp de un an am studiat desfasurarea si repartitia fortelor de munca, fapt ce m-a dat detula experienta si am si cunoscut echipa care in momentul de fata, scosese mici zambete ascunse.

-Am fost prinsa... Ma dau batuta.

Am scos un mic zambet pe sub masca. Nu aveam de gand sa mi-o scot, insa era destul sa-mi arat ochii.

-Um... Pot primi si eu o explicatie la ce se intampla? Doar mi-am adus iubita la cumparaturi.

Aveam un Jiyong confuz. Si o persoana care iubea sa-l vada asa. Era dragut.

Ma apropiesera de Dn. Park, unde incepusem sa-i soptesc.

-Purtati-va ca de obicei.

Dupa care ei se intoarsera si intelesesera situatia. Jiyong cred ca-si facuse o idee, insa tot dadea in cap, parca avand dubii.

We Got Married (Park Jimin FF)Where stories live. Discover now