Charita

24 4 0
                                    

Ráno som vstala tentokrát výnimočne prvá. Asi z celého hotela. Bolo 5:02 a ja už som nemohla zaspať aj ked sme sa rozprávali do pol druhej a vychádza to velmi málo hodín. No každopádne som si písala so spolužiakmi a bola na skype a čitala kým sa Šušeň neprebral. Bolo osem keď svoju riť dostavila do kúpeľne.
-,,Choď mi tie gate a rýchlo," skríkla z kúpeľne.
-,,Čarovné slovíčko máš kde?"spytala som sa.
-,,Čáry,máry,fuk" povedala úplne vážne.
Ja som sa len zasmiala a hodila jej ich na hlavu. Už sme boli na odchode a samozrejme už zamykám izbu a čo sa nestane?
-,, Ja som sa neprezula," kričí Hope.
Fajn pohoda ešte som jej otvorila no ale keď zabudla mobil tak už som jej začala hovoriť či je kompletná. Ale to jej nestačilo ona si zabudla aj penaženku. Naposledy sa to stalo v Škole v prírode keď sme išli do ZOO BOJNICE a asi na trikrát sme sa vracali ŽE?

      Po raňajkách sme išli do útulku vyvenciť psíky aby mali trocha radosti. Boli strašne cuteee.

Striedali sme si ich aj medzi sebou ale snažili sme sa ich zobrať čo najviac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Striedali sme si ich aj medzi sebou ale snažili sme sa ich zobrať čo najviac. Hneď by som si ich zobrala domov. Chalani im vymýšlali mená 3 sa volajú Fufikovia a ďalši sú Jolanky a Gertrúdy. Veľmi kreatívne. No to povedzte im nie mne. Potom sm im čistili klietky. A strihali do nich nové koberce. Moje zručnosti sú veľmi obmedzene ale Hope to zvládala aj za mňa. Ja som jej hovorila nejaké historky aj keď sa poznáme dlho stále nie je neskoro sa dozvedieť niečo nové.

Ahojte
Po strašne dlhej dobe sa ozývam. Venovala som sa najmä novému príbehu na mojom profile, ktorý je už dokončení. Ak ste nevideli tak určite omrknite. Ďakujem za prečítanie a za každy vote a koment.

Vaša Dory💕🙈

 Travel with meWhere stories live. Discover now