Iba s mapou

51 12 0
                                    

,, Tu máte Jeep a mapu, zakrúžkovaní je cieľ, dostante sa tam. Je to skúška z geografie neskazte to. Veľa štastia," povedal Jonathan.
,,Uhm,fajn"povedala som
,,Kto šoféruje,"opýtala sa Hope.
,,Ja,"ozval sa Jack.
,,Kto naviguje,"spýtala sa Hope. Nikto sa neprihlásil.
,,Fajn, tak choď ty Grace,"dala mi pokyn.
,,Ok,"povedala som v pohode.
Hope bola v tomto dokonalá rozdelila úlohy v priebehu e0 sekúnd. Aj keď nikto nechce.

 Aj keď nikto nechce

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak som navigovala. Nehovorím že dobre. Ale nevadí. Snaha sa hádam cení. Chcela som si zašoferovať aj ja. Tak som si sadla na kolená Jackovi a krútila volantom. Išlo mi to od ruky. Aj som šla rýchlo. Potom som si späť presadla a zlato sa na mňa Jack usmial. Keď som sa otočila Hope sa opierala o rameno Thomasa. Boli zlatí. Celý čas spali asi na posledných 15 minút sa zobudili. My sme si to užívali púštali hudbu síce tam nebolo rádio ale mala som reprák. Tak sme prišli bola to prírodná rezervácia ktorá tam mala aj zvierata ale tam sme neostávali. Tam sme dostali druhú mapu. Vyzeralo to na 15 minút cesty. Už ja a Jack sme boli zohraný tým.
,,Šoférujem ja!"vykríkla som
,,Okej"povedal Jack
,,Ty tak to nenastupujem,"
zasmiala sa Hope.
,,Keď si spala ti to nevadilo,"
dobrala som ju.
Len sa užkrnula. Nebolo to 20 minút ale 35. Ale šlo mi to odruky. Aj ma to bavilo
Sem-tam som dala handsfree. A volant musel držať Jack. Bola to sranda. No a fajn nebola to najlepšia cesta lebo sme skoro zapadli do piesku ale inak v pohode.Zase moje hrdličky zaspali. Zistila som že Jack a Thomas sú bratia. A to som doteraz nevedela.

▪▪▪

Keď sme prišli zistili sme že sme prišli spravne a načas takže máme za 1. Bolo to centrum detí bez domova alebo bez rodičov. Viete si predstaviť chudobu? Tak ju tisíc krát znásobte a tak to tam vyzeralo. Bolo to v centre ,,mesta" no nie veľkého možno 3 000 obyvateľov. Ale okolo boli viaceré mestá. Boli sme v Nambii.
Príroda bola krásna
ale chudoba strašná.
Keď sme za Jonathanom povedal nám:
,,Tu sa deti vzdelávajú a vy im v tom pomôžete budete všetci štytia vyučovať deti,hrať hry a spoznávať sa. Budeme tu pár týždňou."
Dali nám izbu a náš charitatívny projekt sa mohol začať. Poviete si na roadtripe charita? Áno som rada že môžem spoznať ich kultúru a pomôcť deťom ktoré toľko štastia nemali ako ja. Izba bola veľmi skromná ale pekná. Išli sme si zahrať s deťmi futbal. Sú strašne milé. Jeden hráč sa zranil a všetci prestali hrať až do kým sme ho neodprevadili na lavičku a neošetrili. Všetky deti sa tešili s výhry to bolo jedno či vyhrali alebo prehrali. Jeden chalpček tam bol extrémne zlatý a zhovorčivý veľmi som si ho už prvý deň obľúbila. Volal sa Abdul-Baari čo v preklade znamená Služobník Stboriteľa.

 Volal sa Abdul-Baari čo v preklade znamená Služobník Stboriteľa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Na večeru bola ryža. Hope zaspala o deviatej a ja som bola ešte asi dve hoďky u Jacka a Thomasa. Šušeň drichmal ale aj ja som sa k nej potom pridala.

Ahojte😚
Tak toto je ďalšia časť dúfam že sa páči. Za každý vote budem rada a za prečítanie veľmi ďakujem.😄😄

 Travel with meWhere stories live. Discover now